marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Drive, unul dintre cele mai bune filme de actiune din 2011 ajunge in Romania in acest weekend. Vezi aici programul la cinema

Drive, unul dintre cele mai bune filme de actiune din 2011 ajunge in Romania in acest weekend. Vezi aici programul la cinema

Care sunt cele mai tari filme de la cinema din acest weekend? www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in acest sfarsit de saptamana.

 

In acest weekend, fanii comediilor au de ce sa se bucure: Oare cum o reusi?  si Crazy, Stupid, Love/ A naibii dragoste au premiera in acest sfarsit de saptamana.

Oare cum o reusi Sarah Jessica Parker sa le faca pe toate si bine? Actrita s-a reprofilat. Nu mai este o femeie care stie totul despre sex si haine in inima New York-ului, ci este o femeie casatorita, cu copii, dar care are in acelasi timp are si o cariera de succes. Care este secretul ei aflati in comedia Oare cum o reusi ?

Drive il aduce in prim plan pe Ryan Gosling intr-unul din cele mai bune filme ale sale si intr-unul din cele mai bune pelicule de actiune din 2011. Actorul canadian da viata unui cascador care devine peste noapte soferul mafiei. In thriller-ul regizat de Nicolas Winding Refn, alaturi de Gosling, mai apar Carey Mulligan, Ron Perlman, Bryan Cranston. Drive a fost unul din cele mai apreciate filme la editia de anul acesta a Festivalului de Film de la Cannes, iar danezul Nicolas Winding Refn a primit premiul pentru cel mai bun regizor.


Ryan Gosling mai are o premiera in Romania, de aceasta data intr-un rol de comedie, marcand debutul sau in acest gen de filme. In Crazy, Stupid, Love/A naibii dragoste actorul canadian joaca alaturi de Steve Carell, Julianne Moore si Emma Stone si interpreteaza un playboy care ii va sfaturi si il va ajuta pe Carell sa agate femei, al carui personaj se trezeste complet dezorientat dupa ce sotia sa vrea sa divorteze. Filmul a fost primit bine de catre critici, care l-au laudat pentru umorul inteligent si prestatiile nemaipomenite ale actorilor.


Si daca totusi preferati alte filme pe care nu ati apucat sa le vedeti,  inca mai puteti viziona : Friends with Benefits, o comedie incendiara cu Mila Kunis si Justin Timberlake, Colombiana, care o aduce pe Zoe Saldana in rol de asasina profesionista, dar extrem de sexy sau, daca preferati o poveste impresionanta imbinata cu tehnologie moderna mergeti la Pina 3D, un documentar inedit despre lumea dansului.


CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

Drive


Crazy, Stupid, Love/A naibii dragoste



Oare cum o reusi ?


Friends with Benefits


 

Colombiana


Pina 3D


 



Modifică setările cookies