marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Drama lui Matt Damon: tatal lui este bolnav de cancer!

Pe langa faptul ca este un actor foarte bun Matt Damon este si un fiu de nota 10. Dupa ce a aflat ca tatal sau sufera de o forma rara de cancer actorul s-a mobilizat pentru a fi alaturi de el.

Drama lui Matt Damon: tatal lui este bolnav de cancer!

"Familia mea va este recunoscatoare pentru ajutorul pe care ni l-ati oferit”, a spus Matt la o actiune de strangere de fonduri pentru Centrul de ingrijire a bolnavilor de cancer din Massachusetts unde este internat si tatal sau, Kent, care urmeaza un tratament impotriva leucemiei.

"Este de-a dreptul emotionat sa vezi atatia oameni care-si dedica vietile celor in suferinta”, spune Matt. „Am pierdut cativa prieteni apropiati in lupta cu cancerul in ultimii ani dar nu m-am gandit ca asta i se va intampla tatalui meu"

Din fericire pentru actorul din "Adjustment Bureau" boala tatalui este in  remisie iar vestile sunt foarte bune. Kent Damon a gasit chiar forta sa se adreseze publicului si sa vorbeasca despre boala sa, incurajat evident de fiul lui. „ Cea mai mare teama a tatalui meu este sa vorbeasca in public si i-am zis:” Esti nebun, de asta ti-e frica? Ai cancer, omule!”, a spus Matt Damon.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies