marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dominic Purcell: motivul pentru care s-a suparat pe scenaristii serialului Prison Break

Dominic Purcell a facut senzatie in serialul Prison Break, unde l-a jucat pe fratele lui Wenthworth Miller. Insa, actorul a fost dezamagit de deciziile scenaristilor si modul in care au condus povestea pana la final.

Dominic Purcell: motivul pentru care s-a suparat pe scenaristii serialului Prison Break


   

“S-a investit foarte mult in personajele periferice si nu s-au mai intors la tema universala a celor doi frati. Daca si-ar fi concentrat atentia pe aceasta tema, care a facut din Prison Break un succes, filmarile la serial nu s-ar fi incheiat nici acum. Nu am nici un dubiu in aceasta privinta! Puteti sa ma citati cuvant cu cuvant! L-au scapat din mana!”, a declarat Dominic Purcell.  Actorul care a interpretat rolul lui Lincoln Burrows in “Prison Break” s-a suparat pe scenaristii serialului care i-au adus celebritatea pentru ca, incepand cu cel de-al treilea sezon, povestile personajelor secundare ocupa un spatiu important al intrigii. In detrimentul celor doua personaje principale - Lincoln Burrows si Michael Scofield interpretat de Wentworth Miller – crede Dominic Purcell. 
   


Supararea lui Dominic Purcell a fost atat de profunda, incat la momentul cand a fost realizat “Prison Break: The Final Break”, filmul lansat direct pe DVD si care oferea o varianta alternativa a finalului povestii, actorul recunoaste ca si-a facut treaba, dar ca nu s-a mai implicat emotional sub nici o forma.
   

“Primul sezon din Prison Break  a avut un scenariu grozav si a fost realizat in modul clasic pentru tv. Al doilea sezon mi s-a parut exceptional si realizat exact asa cum trebuia. Insa incepand cu cel de-al treilea sezon intriga a inceput sa se indeparteze de Michael si Lincoln.  Evident totul este inca o poveste foarte personala pentru mine. Sunt in continuare foarte mandru de serialul Prison Break. Insa Prison Break  la care ma gandesc cu placere este cel din sezoanele 1 si 2”, a mai spus Dominic Purcell.
   

Cel de-al doilea sezon al serialului “Prison Break” poate fi urmarit de telespectatorii Pro Cinema in fiecare noapte imediat dupa Filmul de 10.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies