marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Doi actori indragiti de public se indragostesc in filmul romantic „Inainte sa te cunosc”: scenele in care apar Emilia Clarke si Sam Claflin

Actori cunoscuti publicului din „Urzeala Tronurilor” si „Jocurile Foamei”, alaturi de mari nume ale scenei britanice, dau viata personajelor intr-o emotionanta poveste de dragoste bazata pe romanul apreciatei scriitoare Jojo Moyes – „Me Before You / Inainte sa te cunosc”.

Doi actori indragiti de public se indragostesc in filmul romantic Inainte sa te cunosc : scenele in care apar Emilia Clarke si Sam Claflin

Purtand titlul cartii, filmul spune povestea de dragoste care se infiripa intre Lou (Emilia Clarke), o tanara dintr-un orasel de provincie, si Will (Sam Claflin), un barbat de succes ajuns in scaunul cu rotile dupa un teribil accident.
Filmul „Me Before You / Inainte sa te cunosc” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 1 iulie 2016, in format 2D.

Energica Lou

Lou e o fata simpla, dar onesta, optimista, muncitoare si plina de viata. Toate intr-un mod foarte britanic, ceea ce le-a dat ceva batai de cap producatorilor. Era extrem de important sa o gaseasca pe acea actrita care sa reuneasca toate aceste trasaturi si sa respire si prospetime. Sute de actrite au venit la casting, isi aduce aminte reputata regizoare britanica de teatru Thea Sharrock, aflata la primul ei film de Hollywood. „Cand Emilia a intrat la casting si a jucat prima scena, am stiut imediat ca ea e Lou Clark”, spune regizoarea. „Avea exact genul de energie pe care il cautam, era exact ca Lou – o gura de oxigen.”

Emilia Clarke a legat o prietenie trainica cu regizoarea. „Thea e grozava, o admir nespus. N-ai zice ca acesta e primul ei lungmetraj”, spune actrita, adaugand ca Sharrock e o persoana extrem de inteligenta, integra si etica. Emilia Clarke este cunoscuta publicului din popularul serial de televiziune „Urzeala tronurilor”, unde ea joaca rolul mamei dragonilor. Ea a fost de doua ori nominalizata la premiile Emmy pentru rolul din acest serial.

Schimbatorul Will

In rolul lui Will il gasim pe Sam Claflin, cunoscut fanilor seriei „Jocurile Foamei”, unde joaca rolul lui Finnick Odair. Sam Claflin a trebuit sa se pregateasca intens pentru rolul din „Inainte sa te cunosc”, mai ales ca personajul lui trece prin schimbari dramatice, de la un barbat activ, la unul letargic, care isi pierde pofta de viata. „Initial nu intelesesem lumea complexa a lui Will. Dar schimbarile prin care trece m-au facut sa inteleg in profunzime cine este personajul, mi-au deschis ochii”, spune el. In mare parte din film actorul apare intr-un scaun cu rotile, iar singura miscare pe care o face e de la gat in sus. In plus, mai poate misca un singur deget si asta dupa doi ani intensi de fizioterapie. „Will e resemnat. Desi a avut parte de cea mai buna ingijire medicala posibila, acum nu mai vrea niciun fel de ajutor”, spune actorul.

 

 

Abilitatea de a se transforma a lui Claflin a starnit admiratia regizoarei Thea Sharrock. „Will poate fi badaran si, in acelasi timp, poate fi un barbat cald, charismatic si bun”. In viziunea ei, Sam Claflin  a reusit cu succes sa treaca de la o stare la alta. De-a lungul filmarilor, el a slabit aproape 19 kilograme, pentru a reusi sa dea autenticitatea chinuitului si resemnatului Will.

Rabdatoarea Camilla


Un alt personaj care starneste emotie si empatie este mama lui Will, Camilla Trevnor, care incearca din rasputeri sa-si ajute fiul, respectand limitele impuse de el. In rolul ei o regasim pe cunoscuta actrita britanica Janet McTeer, iar partenerul ei in film – in rolul tatalui lui Will – este nimeni altul decat un distins veteran al scenei: Charles Dance.

„Imi place la nebunie povestea, pentru ca e plina de nuante si de straturi. Nu e doar o simpla poveste de dragoste, e o poveste despre viata si multe alte lucruri”, spune Janet McTeer. Actrita are in palmares doua nominalizari la Oscar, un Glob de Aur si un premiu Tony pentru interpretarea Norei din piesa lui Henrik Ibsen „O casa de papusi”.

Din distributie mai fac parte si Brendan Coyle, Stephen Peacocke, Matthew Lewis, Jenna Coleman, Samantha Spiro, Vanessa Kirby si Ben Lloyd-Hughes. Filmul este regizat de Thea Sharrock pe baza romanului cu acelasi nume scris de Jojo Moyes, care este si autoarea scenariului.

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies