marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Disney abandoneaza Tron 3: de ce nu se mai face super productia cu Olivia Wilde si Garrett Hedlund

Dupa ce il anuntasera cu doar cateva saptamani in urma, cei de la Disney au renuntat la productia Tron 3, informeaza Hollywood Reporter.

Disney abandoneaza Tron 3: de ce nu se mai face super productia cu Olivia Wilde si Garrett Hedlund


Cei de la Disney au decis sa nu mearga mai departe cu productia filmului Tron 3, ce urma sa intre in pre-productie. Presa straina chiar a scris ca in film vor reveni Olivia Wilde si Garrett Hedlund, inclusiv regizorul Joseph Krasinski, iar filmarile trebuiau incepute in aceasta toamna, in Vancouver. Hollywood Reporter mai noteaza ca producatorii si-au dorit foarte mult sa-l aduca in distributie pe Jared Leto, dar informatia n-a fost confirmata de nici una dintre parti.


Cei de la Disney si-au dorit sa continue franciza, din moment ce TRON:Legacy a facut incasari de 400 de milioane de dolari, la un buget de 170 de milioane de dolari. TRON:Legacy este sequel-ul filmului original "TRON", din 1982, cu Jeff Bridges,despre o lume din interioriul unui computer, cunoscuta ca The Grid, iar in rolul principal juca atunci Jeff Bridges.

 

Desi n-a fost un hit la vremea respectiva, in timp a devenit un hit in cultura populara si azi este considerat un deschizator de drumuri pentru genul science-fiction in cinematografie.

 

Decenii mai tarziu, cei de la Disney au readus la viata lumea spectaculoasa din Tron, in Tron:Legacy, ce urmarea povestea fiului personajului jucat de Jeff Bridges, care intra in programul creat de tatal sau pentru a-l gasi. Wilde o juca pe Quorra. Din momentul in care Tron:Legacy a fost un succes, inregistrand 400 de milioane de dolari la nivel mondial, cei de la Disney s-au gandit sa faca inca un film si au negociat inca de atunci cu actorii, insa abia acum au dat unda verde proiectului.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies