marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Disney a anuntat numele viitorului film din seria "Razboiul Stelelor". Se numeste "Ultimul Jedi" si inclusiv Mark Hamill a fost surprins

"Ultimul Jedi!" este numele episodului cu numarul 8 din seria "Razboiul Stelelor".
Disney a anuntat numele viitorului film din seria Razboiul Stelelor . Se numeste Ultimul Jedi si inclusiv Mark Hamill a fost surprins

Anuntul a iscat deja isterie si a dus la numeroase scenarii in mediul online


In primul rand, numele peliculei a ridicat o serie de intrebari. Surprinzator sau nu, pana si actorii din distributie au fost uimiti de acest aspect.


Mark Hamill: "Regizorul mi-a spus titlul cand filmam episodul si i-am zis: "Nu-mi spune asemenea lucruri. Eu vorbesc in somn!" Am devenit obsedati sa nu oferim vreun detaliu. Este amuzant, pentru ca in primele episoade nimanui nu-i pasa."

Actorul nu a dezvaluit nicio informatie de pe platourile de filmare. Dar a recunoscut ca este incantat de numele episodului, asteptat cu sufletul la gura de oamenii cuceriti de aceasta productie.



Pe de alta parte, in mediul virtual, circula diverse scenarii despre cine ar putea fi ultimul cavaler Jedi.


Dupa ce au analizat cu atentie seria, cei mai multi s-au gandit ca este vorba despre Luke Skywalker. Dar el nu a fost niciodata antrenat pentru a fi un cavaler Jedi si nici nu s-a costumat precum unul in tinerete. Dar asta nu l-ar impiedica sa devina acum pionul principal.


Raspunsul il vom afla abia pe 15 decembrie, cand filmul va ajunge in cinematografe.


Galerie foto


Modifică setările cookies