marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Discursul emotionant al lui Vin Diesel la Teen Choice Awards: "Spiritul lui Paul Walker e cu noi acum"

Disparitia tragica a lui Paul Walker a indoliat Hollywood-ul, in urma cu un an si jumatate, iar familia si prietenii actorului ii onoreaza amintirea cu fiecare ocazie.

Discursul emotionant al lui Vin Diesel la Teen Choice Awards: Spiritul lui Paul Walker e cu noi acum

La decernarea premiilor Teen Choice Awards, care a avut loc la inceputul saptamanii.  actorul Vin Diesel a urcat pe scena pentru a tine un discurs emotionant, scrie Daily Mirror.

Prieten apropiat al lui Walker, Vin Diesel a marturisit ca atat lui, cat si celorlalti actori le-a fost greu sa continuie filmarile dupa disparitia fulgeratoare a colegului lor.


"Suntem cu adevarat o familie. Fanii nostri incredibili au fost mereu alaturi de noi, ne-au incurajat si ne-au facut sa ajungem mai sus. Nu pot sa stau aici si sa fiu rasplatit astfel fara sa vorbesc despre o persoana foarte importanta pentru noi toti. Am avut oportunitatea sa-l numim pe Pablo fratele nostru. Spiritul lui Paul Walker este aici, cu noi", si-a inceput actorul discursul.

Vin Diesel nu a uitat sa o amninteasca nici pe Meadow, fiica lui Walker.


"Si pentru ca suntem la Teen Choice Awards, este o adolescenta in public care este parte din familia noastra si care ne-a dat putere sa mergem mai departe. Familia lui Paul Walker, parintii si fratii lui, ne-au incurajat cand filmam pentru Furious 7, dar mai este cineva, iar numele ei este Meadow Walker", a spus Diesel. "Furious 7" a luat premiul publicului la categoria filmelor de actiune.

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies