marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dichiseanu: "Am pierdut cel mai mare actor de comedie din Romania"

Regretatul Jean Constantin s-a stins din viata la varsta de 81 de ani, in orasul Constanta. Pe parcursul emisiunii, Happy Hour au intrat in direct mare parte din prietenii actorului si au vorbit despre acesta trista despartire.

Dichiseanu: Am pierdut cel mai mare actor de comedie din Romania

Intamplarea a facut ca Mirabela Dauer sa fie invitata in platoul lui Maruta, ea a fost una din cele mai bune prietene ale maestrului. Artista a izbucnit in lacrimi, socul a fost atat de mare incat nu a reusit sa scoata niciun un cuvant minute in sir.

"Jean a fost unul din cei mai mari priteni ai mei, alaturi de Dan Spataru pentru Jean eu am fost >, asa imi spunea el. Cel mai minunat coleg de drum pentru ca am fost in foarte multe turnee impreuna", a povestit Mirabela Dauer cu lacrimi in ochi si vizibil afectata ce acesta tragedie.

"Nu-mi gasesc cuvintele pentru ca sunt prea sarace sa-i faca portretul acestui minunat om. Am pierdut poate cel mai mare actor de comedie pe care l-a avut Romania", marturiseste indurerat Ion Dichiseanu.

Stefan Banica vorbit indurerat despre marele actor: "Cred ca Jean Constantin o sa ramana intotdeauna pentru romani o figura inconfundabila, un om care a stiut sa-si traisca viata, un om cu un haz nebun si sa incercam sa nu uitam asa cum facem noi de obicei, valorile noastre".

Acum un an, in perioada aprilie-mai 2009, marele actor Jean Constantin a facut parte din distributia telenovelei „Regina in rolul lui Manole Potcovaru- varul din America al lui State Potcovaru (Gheorghe Visu).
Click AICI si afla mai multe!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies