marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dezvaluirile lui Al Pacino: acum 40 de ani a refuzat rolul lui Han Solo in Star Wars, azi e pregatit sa joace in filmele Marvel: Mi-a placut la nebunie Guardians of The Galaxy

La 74 de ani, Al Pacino pare un star de cinema care nu oboseste niciodata. A adus doua noi filme intr-o saptamana la Venetia si Toronto si a castigat simpatia a milioane de fani dupa ce a declarat ca i-a placut la nebunie blockbusterul Marvel Guardians of The Galaxy. 

Dezvaluirile lui Al Pacino: acum 40 de ani a refuzat rolul lui Han Solo in Star Wars, azi e pregatit sa joace in filmele Marvel: Mi-a placut la nebunie Guardians of The Galaxy

Aflat la Festivalul de la Toronto, actorul de 74 de ani a vorbit despre cariera sa, cele doua noi filme pe care le lanseaza - Manglehorn si The Humbling, dar si despre filmele Marvel sau Star Wars.

 

Pacino a dezvaluit ca regizorul George Lucas s-a gandit la o serie de actori celebri pentru rolul Han Solo, in urma cu 40 de ani.  Printre ei se numara Al Pacino, Jack Nicholson, Robert De Niro, James Caan. Weekendul trecut, la Toronto, Pacino a recunoscut ca intr-adevar, a refuzat oferta de a juca in Star Wars.

 

"Da, este adevarat. Mi-e jena sa zic asta, pentru ca Harrison Ford a facut o treaba extraordinara. Acel rol a venit in momentul carierei mele cand primeam orice fel de rol. Jucasem in The Godfather, iar pentru ei nu mai conta daca sunt sau nu potrvit. Imi aduc aminte ca nu am inteles scenariul, nu am inteles ideea filmului, asa ca am refuzat. A fost o oportunitate ratata." a spus acesta, conform Vanity Fair.

 

 

 

Insa, acum, ajuns la batranete, actorul premiat cu  Oscar, pare sa isi fi schimbat putin ideile despre blockbustere si s-a declarat un fan inrait al noului film Marvel, Guardians of The Galaxy. "Sunt pregatit sa lucrez alaturi de cei de la Marvel" a fost declaratia care i-a innebunit pe fani pe internet. Mai mult, Pacino a gasit referinte shakespeariene in filmul regizat de James Gunn. "Acesta nu e un film pe care m-as fi dus singur sa-l vad, insa copiii mei au insistat sa merg cu ei. Si sincer, am lasat prejudecatile deoparte si pot sa va spun ca mi-a placut la nebunie. Nu pot sa nu remarc ingeniozitatea, lucrurile noi pe care le-au adus. Am avut un sentiment shakespearian cand l-am vazut. M-au acaparat ecranul imens si sunetul" a dezvaluit actorul. Acesta a mai spus ca nu ar refuza un rol in viitoarele blockbustere, daca producatorii de la Marvel i-ar face o propunere. "As incerca sa creez cat de bine pot eu respectivul personaj."

 

 

Cele mai noi filme lansate de actor sunt diametral opuse fata de blockbusterele Marvel si vorbesc despre depresie si regasire. Cel mai nou rol principal al lui Pacino este in filmul "The Humbling" al lui Barry Levinson, unde interpreteaza un barbat cu tendinte suicidare. Actorul mai are un al doilea rol similar, unul secundar in filmul "Manglehorn" - un lacatus singuratic a carui inabilitate de a trece peste o dragoste pierduta il impiedica sa mearga mai departe cu viata lui.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies