Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dezvaluirile facute de Charlie Sheen, dupa ce in urma cu 7 luni a anuntat ca e infectat cu HIV

Actorul american a declarat pentru presa engleza ca ar fi luat virusul HIV dupa doar doua partide de sex in care nu s-a protejat.

Dezvaluirile facute de Charlie Sheen, dupa ce in urma cu 7 luni a anuntat ca e infectat cu HIV

"Am fost intotdeauna omul care a militat pentru sexul protejat si pentru folosirea prezervativelor (...) au fost doar doua nopti in care am fost prea beat sau prea plictisit ca sa am grija si uite unde am ajuns", a declarat actorul pentru un reporter al tabloidului The Sun.


Charlie Sheen a mai declarat ca s-a impacat cu diagnosticul sau, ba chiar l-a transformat in bine: "Sunt mai curajos, cu o atitudine mai eroica, viata mea curge mai lin acum".

Starul de la Hollywood a recunoscut in luna noiembrie a anului trecut, in timpul unei emisiuni live, ca are virusul HIV si ca stia de acest diagnostic de 4 ani.

Sursa: Stirile PROTV


Galerie foto


Cele mai citite

42 de actori nedreptatiti de Academia Americana de Film: ce staruri uriase n-au primit niciodata Oscar pentru interpretare

Din galeria actorilor care nu s-au bucurat de aprecierea Academiei Americane de Film  cu un Oscar pentru interpretare fac parte nume grele, actori cu un talent impresionant care insa au fost trecuti cu vederea. Robert Redford, Charlie Chaplin, Cary Grant, Peter O'Toole, Edward Norton, Leonardo DiCapio sau Johnny Depp sunt printre cei mai iubiti si talentati actori care n-au primit niciodata Oscar pentru interpretare.

Citeste mai mult ►