marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dezvaluiri incendiare despre viata lui Marilyn Monroe!

A fost un idol un simbol al frumusetii si totusi Marilyn Monroe nu a avut o viata atat de perfecta pe cat ar fi crezut unii.

Dezvaluiri incendiare despre viata lui Marilyn Monroe!

Frank Sinatra a dat-o afara pe Marilyn Monroe din resedinta lui de vacanta Cal-Neva Lodge, cu doua saptamani inainte ca aceasta sa moara, potrivit lui J. Randy Taraborrelli, autorul unei serii de interviuri realizate cu persoane apropiate divei.

Se pare ca Sinatra, cu care Marilyn Monroe a avut o relatie tumultuoasa, presarata de numeroase perioade de despartire, a invitat-o pe aceasta, pentru a petrece alaturi de actorul britanic Peter Lawford si de sotia acestuia, Pat, in Cal-Neva Lodge.

Joe Langford, un angajat al companiei care asigura paza proprietatii lui Sinatra, isi aminteste: "Cand Frank a vazut-o pe Marilyn a fost socat sa constate cat era ea de deprimata si l-a sunat imediat pe psihiatrul ei".

Injectiile cu calmante pe care diva americana obisnuia sa si le faca singura in ultimii ani ai vietii i-au socat pe cei prezenti.

"Si-a deschis poseta si a scos acele seringi. Eram chiar acolo, alaturi de Frank Sinatra si de Pat Lawford", a adaugat Joe Langford.

Marilyn Monroe declara, insa, de fiecare data ca acelea erau injectiile ei "cu vitamine" si ca stie foarte bine ce face. Putin mai tarziu, insa, actrita a lesinat in camera ei.

"Frank Sinatra nu stia ce sa mai creada despre toate acestea. Era suparat, desi o iubea pe Marilyn. Insa nu voia ca ea sa moara la Cal-Neva atat timp cat era si el acolo. Ar fi fost ceva teribil", a spus Langford.

"Scoate-o de aici si scoate-o imediat", i-ar fi spus Sinatra acestuia.

Stacy Baron, un alt oaspete al lui Sinatra, isi aminteste: "Eram in hol si l-am vazut pe Peter Lawford intr-o parte si pe Pat in cealalta parte «scotand-o practic pe sus» pe aceasta femeie. Am fost cu adevarat socat. Era Marilyn Monroe".


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies