Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dezvaluirea care l-a facut pe Dustin Hoffman sa izbucneasca in plans. "Daca nu se agatau de viata, eu nu eram aici"

Dustin Hoffman a fost coplesit de emotii, cand a aflat, intr-o emisiune tv, cine ii sunt bunicii si strabunicii din partea tatalui, si cum, strabunica lui a supravietuit regimului bolsevic.

Dezvaluirea care l-a facut pe Dustin Hoffman sa izbucneasca in plans.  Daca nu se agatau de viata, eu nu eram aici

 

Gazda emisiunii i-a aratat documentul prin care strabunica lui a intrat in Statale Unite ale Americii, cand avea peste 60 de ani.

 

Dupa ani de munca silnica in lagar, purta o proteza in locul bratului amputat, isi pierduse partial vederea si prezenta semne de dementa.

 

Hoffman, in varsta de 78 de ani, nu si-a cunoscut rudele din partea tatalui si nu a fost crescut de familie in traditia iudaica. Iar in tinerete, actorul nici macar nu recunoastea public faptul că este evreu.

 

In 2011, a declarat ca, din partea mamei, are origini romanesti.

"Oamenii ma intreaba in prezent ce confesiune am. Eu le spun ca sunt evreu. Daca ei nu reuseau sa se agate de viata, eu nu ma aflam aici."

 

Sursa: Stirile PROTVCele mai citite

Personajul interpretat de Paul Walker in franciza ”Furios si iute” ar putea reveni in aceasta serie cinematografica. Anuntul facut de fratele actorului
Personajul interpretat in franciza ”Furios si iute/ Fast and Furious” de actorul Paul Walker, decedat in 2013 in urma unui accident de automobil, ar putea reveni in continuarile prevazute pentru aceasta serie cinematografica, a dezvaluit Caleb Walker, unul dintre fratii starului american, citat de allocine.fr.
Citeste mai mult ►