marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dezamagire pentru milioanele de fani ai serialului True Blood: creatorul seriei fenomen abandoneaza proiectul

Vesti proaste pentru fanii serialului True Blood: Alan Ball, creatorul popularei serii cu vampiri difuzate de postul HBO nu va mai fi producatorul serialului.

Dezamagire pentru milioanele de fani ai serialului True Blood: creatorul seriei fenomen abandoneaza proiectul

Serialul cu si despre vampiri creat si produs de Alan Ball va ajuge in acest an pe micile ecrane cu sezon 5 insa in cazul in care showul va avea parte de inca un sezon, Alan Ball nu se va mai implica in calitate de scriitor din 2013.

Serialul care i-a transformat in staruri pe Anna Paquin, Stephen Moyer si Alexander Skarsgard s-a bucurat de un succes imens inca de la lansarea sa in 2008. Serialul "True Blood" inregistreaza cote de audienta impresionante, fiind urmarit in fiecare saptamana de 5 milioane de telespectatori in Statele Unite si de 12,6 milioane de telespectatori pe plan mondial. Serialul a primit 12 nominalizari la premiile Emmy si a castigat un Glob de Aur.



Alan Ball este realizatorul serialului HBO "Sub Pamant SRL" si scenaristul de la American Beauty (1999) pentru care a fost premiat cu Oscar. Ball s-a inteles cu cei de la HBO sa produca inclusiv sezonul 5 din True Blood, urmand ca din 2013, in cazul in care serialul se va prelungi cu inca un sezon acesta sa fie preluat de o echipa de scenaristi noi. Serialul bazat pe romanul "The Sookie Stackhouse novels", scris de Charlaine Harris a devenit un fenomen al culturii pop americane cu milioane de fani in lumea intreaga.


Gratie unui om de stiinta japonez care a inventat sangele sintetic, vampirii s-au transformat, peste noapte, din monstri in cetateni obisnuiti. Seria o prezinta pe chelnerita Sookie Stackhouse (Anna Paquin), care se simte in siguranta in preajma vampirilor. Ea priveste cu bunavointa si integrarea vampirilor - mai ales cand vine vorba de Bill Compton (Stephen Moyer), un vampir atragator, de 173 de ani, care hoinareste prin lume. Dar de indata ce Sookie va fi atrasa intr-o serie de mistere legate de sosirea lui Bill in Bon Temps, toleranta ei va fi pusa la incercare. Lucrurile se complica cand in relatia celor doi se implica de-a lungul sezoanelor seducatorul serif viking al vampirilor - Eric Northman (Alexander Skarsgard ) si cuceritorul varcolac Alcide Herveaux (Joe Manganiello).


"True Blood este si va ramane un moment important al vietii si carierei mele. Sunt convins ca serialul se va bucura de un succes enorm si dupa plecarea mea datorita actorilor, producatorilor si echipei minunate care lucreaza la el" a declarat producatorul Alan Ball.


Serialul a fost in centrul multor controverse si in acelasi timp si-a castigat o baza impresionanta de fani la nivel mondial datorita scenelor de sex si nuditate care au ajuns un fel de trademark al show-ului.

"Pentru mine, vampirii inseamna sex. Nu inteleg o poveste cu vampiri care predica abstinenta. Nu ma intereseaza elevii de liceu. Ii gasesc iritanti si dezinformati. Scenele de sex si nuditate din film nu sunt create doar pentru audienta. Este vorba mai degraba de personaje, de relatiile dintre ele, iar actorii sunt foarte buni si sunt perfect constienti de faptul ca interpreteaza un rol" declara Alan Ball.


Sezonul 5 debuteaza pe 24 iunie.



 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies