marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Descoperiti prietenia neobisnuita dintre zana Fauna si o creatura misterioasa  in noul film Disney „Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri”

Studiourile Disney se reintorc in Valea Ielelor cu o aventura plina de emotie, „Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri”. Noua poveste exploreaza mitul antic al unei creaturi de legenda, al carei racnet îndepartat îi aprinde curiozitatea Faunei, buna prietena a lui Clopotica. Fauna este Zana animalelor si nu-i este teama sa încalce regulile pentru a ajuta un animal aflat în dificultate. 

Descoperiti prietenia neobisnuita dintre zana Fauna si o creatura misterioasa in noul film Disney Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri

Filmul „TinkerBell and The Legend of the Neverbeast / Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 3 aprilie 2015, fiind proiectat în varianta 3D, dublata.

 

 

„Fauna este un personaj care iubeste animalele neconditionat”, spune regizorul Steve Loter. „Însa, cateodata, ea actioneaza prea impulsiv, cand ar trebui sa gandeasca si cu capul, nu doar cu inima.” Animalul imens si cu ochii verzi stralucitori pe care îl gaseste nu este binevenit în Valea Ielelor, iar zanele protectoare sunt hotarate sa o captureze pe bestia misterioasa înainte ca aceasta sa le distruga casele. Fauna, care vede o inima blanda ascunsa sub acest exterior grosolan, trebuie sa o convinga pe Clopo si pe fete sa riste totul si sa salveze Bestia de Nicaieri, înainte sa fie prea tarziu.

 

 

„Compasiunea Faunei reprezinta sufletul povestii”, spune producatorul Michael Wigert. „Ea nu trebui doar sa-si înfrunte propria teama, cand vine vorba despre creatura monstruoasa, ci trebuie sa gaseasca un mod de a-i ajuta pe altii sa vada ce vede ea si sa-i învete sa gandeasca si ei cu inima.” „Am vrut sa fac un film care sa-i faca pe oameni sa se simta ca atunci cand urmareau filme precum «Pinocchio», «Bambi» si «Dumbo», cand erau copii”, mai spune Loter. „Sunt filme minunate, cu multe momente emotionante, si am vrut sa-i port pe spectatori într-o astfel de calatorie plina de emotie. «Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri» este un film de actiune si aventuri, cu mult-mult suflet”, adauga el.

 

 

Valea Ielelor – casa lui Clopotica si a prietenelor ei – este la fel de cunoscuta unora dintre fani precum propriile lor case. Însa realizatorii filmului au simtit ca exista zone îndepartate si înca neexplorate ale asezarii zanelor. Adaugati si o furtuna amenintatoare care creste treptat de-a lungul desfasurarii povestii, iar rezultatul final este un aspect cu totul nou, captivant si subtil de straniu pentru Valea Ielelor.

 

 

„Avem frumoasa lume a Vaii Ielelor, cu pajisti verzi si culori vibrante, însa am vrut sa avem un contrast cu lumea Bestiei. Asa ca am creat un aspect vizual nemaiîntalnit în celelalte filme cu zana Clopotica”, spune regizorul Steve Loter. Publicul primeste înca de la început indicii ca ceva este diferit în Valea Ielelor, cand o cometa verde lumineaza cerul noptii. Conform legendei, cometa o trezeste pe Bestia de Nicaieri, al carei racnet îndurerat o atrage pe Fauna în ascunzatoarea creaturii din padurea care înconjoara Valea Ielelor. „Am analizat lumea Vaii Ielelor si am fost foarte interesati de modul în care Bestia putea schimba aceasta lume atat de bine-cunoscuta. si ne-am dat seama ca acest singur personaj determina nu doar noi medii, ci si un grup de personaje cu totul noi”, spune producatorul Michael Wigert.

 

Filmul „Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri” le poarta pe Clopotica si pe Zanele Disney într-o aventura captivanta, plina de emotie si suspans. Fauna, amuzanta si talentata zana a animalelor, crede pasiune ca nu poti judeca o carte dupa coperta – sau un animal dupa colti – astfel ca se împrieteneste cu o creatura imensa si misterioasa cunoscuta drept Bestia de Nicaieri. În vreme ce Clopotica si prietenele sale nu sunt foarte convinse în legatura cu prezenta aceasta înfricosatoare în Valea Ielelor, echipa de elita a Zanelor Protectoare pornesc o misiune de capturare a monstrului, înainte ca acesta sa le distruga casele. Fauna trebuie sa-si asculte instinctul si sa aiba incredere în inima ei, daca spera sa le aiba alaturi pe prietenele sale pentru a o salva pe Bestia de Nicaieri.

 

 

In versiunea dublata a filmului, vocile personajelor sunt date de actori romani, printre care: Aylin Cadîr (Clopotica), Alexandra Badea (Fauna), Andreea Bibiri (Nyx) si Catalina Mustata (Regina Clarion).

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies