marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Denzel Washington, dezvaluiri inedite despre partenerele sale de film: gestul pe care il face inainte de a filma scene in care colegele sale apar nud

Denzel Washington este unul dintre cei mai apreciati si carismatici actori de la Hollywood. De-a lungul carierei sale, starul a avut si ocazia sa joace in scene nud alaturi de partenerele sale de platou. Insa, acesta a dezvaluit ce gest face inainte de fiecare astfel de scena.

Denzel Washington, dezvaluiri inedite despre partenerele sale de film: gestul pe care il face inainte de a filma scene in care colegele sale apar nud

Denzel Washington revine la finalul acestei luni pe marile ecrane din Romania, in thriller-ul The Equalizer, pe care il promoveaza in intreaga lume in aceatsa perioada.


Intrebat cum se pregtateste inainte de scenele de nuditate, actorul a dezvaluit un mic secret. "Flight se deschide cu o scena de sexm in care actrita Nadine Velazquez apare goala. Asa ca m-am gandit ca e putin bizar sa incepe filmarile direct. I-am propus ca inainte sa filmam aceasta scena, sa iesim sa mancam un sendvis, sa ne cunoastem mai bine, avand in vedere ca urma sa stea dezbracata in fata mea si a altor oameni atatea ore" a povestit onest starul de 59 de ani, conform Daily Mail.

Denzel are acest "obicei" cu fiecare partenera alaturi de care a filmat scene nud. O alta scena celebra este cea din Training Day, in care a avut-o partenera pe Eva Mendes. Actrita a aparut goala complet, insa filmul a propulsat-o la Hollywood si a facut-o celebra.


Din 27 septembrie, il puteti vedea pe Denzel Washington in thriller-ul The Equalizer. Denzel Washington care s-a tuns zero pentru acest rol il va interpreta pe Robert McCall, un fost membru al unei agentii de informatii care sare in ajutorul celor "nevoiasi". Un act de bunatate fata de o femeie il pune pe lista neagra a unei grupari de mafioti. Trailerul se deschide cu o scena in care Denzel citeste o carte intr-o cafenea din mijlocul pustietatii, in timp ce personajul jucat de Mortez este batuta de o gasca de infractori.
 


Galerie foto


Modifică setările cookies