marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Un nou divort soc la Hollywood. Motivul pentru care Demi Moore si Ashton Kutcher sunt in pragul despartirii

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood, Demi Moore si Ashton Kutcher s-ar putea destrama scrie revista People dupa ce actorul cu 15 ani mai tanar decat sotia sa ar fi inselat-o pe Demi chiar in ziua in care Moore si Kutcher aniversau sase ani de casatorie.

Un nou divort soc la Hollywood. Motivul pentru care Demi Moore si Ashton Kutcher sunt in pragul despartirii

Demi Moore (48 de ani) si Ashton Kutcher (33 de ani) se pregatesc sa isi spuna adio. O tanara din San Diego a marturisit presei ca a petrecut un week-end intim in compania noului star din Two and a Half Men, dupa o noapte de betie crunta.

"Cand cineva te jigneste, incerci sa te analizezi si sa vezi unde ai gresit. Vei uita din furie!" a fost mesajul postat acum cateva zile de Demi Moore pe Twitter iar presa a interpretat imediat cuvintele ei ca pe un semn ca mariajul de 6 ani cu Ashton este in pericol.


Revista Star deja sustine ca "mariajul dintre Demi Moore si Ashton Kutcher s-a terminat". Insa actorul a negat pe Twitter declaratiile din revista, acuzandu-i pe acestia ca mint si dezinformeaza.

O sursa apropiata cuplului ar fi declarat pentru revista ca cei doi actori s-au despartit din cauza aventurii lui Kutcher cu o alta femeie. "Este o perioada ingrozitor de dureroasa pentru Demi" ar fi spus un apropiat.

Kutcher a mai fost implicat intr-un scandal asemanator, in septemrie 2010, cand presa a scris despre o aventura de a lui cu o tanara de 21 de ani, pe nume Brittney Jones. Femeia a spus pentru aceeasi revista ca a facut sex cu Kutcher in casa din Beverly Hills pe care o detine impreuna cu Demi Moore.

Cei doi au facut fata cu brio scandalurilor, cel putin pana in acest moment. Desi a fost contactat de Daily Mail pentru a confirma sau infirma zvonurile, publicatia britanica a declarat ca actorul nu a putut fi gasit.

Daca se vor desparti, cei doi se vor bate pe o avere de 300 de milioane de dolari scrie dailytelegraph.com

In acest moment, Ashton Kutcher incearca sa cucereasca publicul american cu aparitia sa in Two and a Half Men. Desi audientele sunt bune, fanii nu mai sunt la fel de incantati, toti dorindu-l inapoi pe Charlie Sheen.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies