marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De ziua lui George Clooney, ProCinema sarbatoreste cu un film de Oscar: Descendentii!

Pe 6 mai, de ziua lui George Clooney, ProCinema sarbatoreste cu un film de Oscar si Globul de Aur: Descendentii! Lansat in 2011, filmul i-a adus lui Clooney premiul Golden Globe, la categoria Best Performance.
De ziua lui George Clooney, ProCinema sarbatoreste cu un film de Oscar: Descendentii!

Sambata, de la 20:30, ProCinema ii spune, in stilul specific, La multi ani! actorului care isi sarbatoreste pentru prima oara ziua de nastere in postura de viitor tata, cu un film premiat si apreciat de criticii din industrie.


Filmul Descendentii (The Descendants) spune povestea unei familii americane care trece printr-o perioada mai complicata: sotia lui Matt King (George Clooney) sufera un accident, iar barbatul este obligat sa isi reexamineze trecutul si sa indrepte relatia cu cele doua fiice.


George Clooney este unul dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood. Nascut pe 6 mai 1961, prima sa aparitie intr-un rol important a avut loc la 23 de ani, in sitcomul E/R.



Clooney si-a continuat cariera la Hollywood, unde a avut roluri principale in mai multe productii blockbuster, printre care se numara The Perfect Storm sau seria Ocean’s Eleven, Twelve si Thirteen. Si-a facut debutul si in regie si a primit chiar si o nominalizare Oscar pentru Cel mai bun regizor.


In anul 2014, George Clooney a facut un pas important pe plan personal si s-a insurat cu Amal Alamuddin, un celebru avocat, o femeie foarte frumoasa, specializata in lupta pentru drepturile omului, iar in prezent urmeaza sa devina tata pentru prima oara.

 
Pe 6 mai, de la 20:30, ProCinema te prinde cu un film de Oscar, in care George Clooney joaca rolul carierei sale!


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies