marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De la succes total la faliment: actori care au pierdut totul la Hollywood

Hollywood-ul este un loc unde se invart sume de bani colosale si daca ai noroc, poti sa faci o avere intr-un timp record. O parte dintre vedete au reusit sa stranga zeci de milioane foarte repede, dar din nefericire, au pierdut banii la fel de rapid cum i-au castigat. Fie ca i-au cheltuit, fie ca au avut probleme, mirajul hollywoodian i-a atins pe toti, insa cateva vedete nu au mai fost in stare sa isi revina niciodata.

De la succes total la faliment: actori care au pierdut totul la Hollywood

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO


Don Johnson, Kim Basinger, Corey Haim sunt cateva nume de pe lista celebritatilor de la Hollywood care n-au stiut sa isi gestioneze averile si intr-un timp record au intrat in faliment. Lumea costisitoare din Los Angeles i-a fascinat pe multi actori dornici sa traiasca in lux, dar pentru a fi in pas cu tendintele si noua moda, trebuie sa investesti.


Dupa ce au investit in case, masini si uneori droguri, unii dintre actorii celebri de la Hollywood fie au uitat sa isi plateasca taxele catre stat, fie nu le-au mai ajuns banii sa isi pastreze locuintele opulente.


Daca unii dintre ei, au mai gasit o modalitate prin care sa ajunga la liman, altii au ajuns in pragul falimentului si nu mai au nimic din viata luxoasa pe care o traiau candva.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies