marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De la Mel Gibson la Channing Tatum: filmele dicteaza idealul de frumusete masculina. Cine sunt cei mai sexy 27 de barbati din istorie potrivit People

Dupa ce s-a dezbracat si a facut striptease in comedia Magic Mike, femeile nu si-au mai putut lua gandul de la Channing Tatum. Actorul a fost votat de revista People drept cel mai sexy barbat din lume. La doar 32 de ani, starul se afla printre cei mai tineri actori care au primit acest titlul din partea publicatiei People.

De la Mel Gibson la Channing Tatum: filmele dicteaza idealul de frumusete masculina. Cine sunt cei mai sexy 27 de barbati din istorie potrivit People

 

GALERIE FOTO Cei mai sexy 27 de barbati din istorie alesi de People

 

 

Topul alcatuit de revista People a devenit o traditie la Hollywood si a le-a oferit multora dintre cei inclusi pe lista o crestere considerabila a popularitatii si un pas inainte in cariera.


Cu o singura exceptie, John F. Kennedy Jr., numit cel mai sexy barbat de pe planeta in 1988, in fiecare an au castigat actori cu multa priza la public si carisma, care au impresionat publicul in anul respectiv cu filmele lor si cu incasarile de box office.

Dintre cele 27 de editii ale topului, numai Johnny Depp, Brad Pitt, George Clooney si Richard Gere au reusit sa obtina de doua ori titlul. La 32 de ani Channing Tatum este cel mai tanar actor care castiga acest titlul din ultimii 7 ani. Cel mai tanar actor care a primit acest titlu a fost Tom Cruise, in 1990, la 28 de ani.

La polul opus, Sean Connery ajungea in 1989 sa le eclipseze pe starurile mai tinere si castiga la aproape 60 de ani titlul ravnit de toti actorii de la Hollywood. Actorul de origine scotiana este cel mai in varsta barbat castigator al acestui titlu.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies