marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De 1 decembrie, distributia romaneasca vine sa te cucereasca!

La zi aniversară, PRO CINEMA face cinste cu filme românești care vor intensifica spiritul sărbătorii! Pe 1 Decembrie, ai motiv triplu de sărbătoare cu filme românești de senzație!

De 1 decembrie, distributia romaneasca vine sa te cucereasca!

De Ziua Națională a României, redescoperă, de la 18:30, valorile familiei dragi, împreună cu Victor Rebengiuc și Șerban Pavlu, în producția Câinele japonez. Seara continuă cu o altă producție românească.

Ultimul corupt din România, filmul de final al lui Sergiu Nicolaescu, prezintă poveștile societății cotidiente. Horațiu Mălăele, Valentin Teodosiu și Vasile Muraru vor ilustra cu măiestrie secvențe reale din actualitatea românească.    

De la 22:30, Adrian Văncică și Gheorghe Ifrim ajung din România, direct peste Ocean, într-o comedie de zile mari: America, venim!. Filmul prezintă povestea a șase artiști români care ajung în Statele Unite ale Americii cu gândul de a-și trăi visul vieții lor!

 

 

Road-movie-ul, plin de aventuri savuroase, prezintă peripețiile celor șase români ajunși din Târgoviște, tocmai în New York! Aflați în Big Apple, aceștia vor întâlni un impresar local, tot român, care le va propune marea cu sarea!

Sărbătoarea te prinde la PRO CINEMA!

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto


Modifică setările cookies