marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

DC Comics incep oficial lupta cu Marvel si vor lansa 10 filme in 4 ani: Batman, Superman si Justice League se vor infrunta in box-office cu eroii din The Avengers

DC Comics incepe "razboiul" cu rivalii de la Marvel, in cinematografie. Daca pana acum, cei de la Marvel dominau piata de film cu productiile cinematografice cu super eroi, inspirate din benzile desenate, cei de la DC Comics sunt hotarati sa ii detroneze in urmatorii ani.

DC Comics incep oficial lupta cu Marvel si vor lansa 10 filme in 4 ani: Batman, Superman si Justice League se vor infrunta in box-office cu eroii din The Avengers

Marvel a dominat piata de film in ultimii ani, cu "The Avengers" (1.5 miliarde $), "Iron Man 3 (1.2 miliarde $), "Captain America: The Winter Soldier" (714 milioane $).


Asa ca DC Comics, impreuna cu Warner Bros, sunt gata sa lanseze nu mai putin de 10 filme in 4 ani, scrie The Guadian, in care sa ii aduca pe marile ecrane pe Batman, Superman, echipa Justice League, dar si filme de sine statatoare cu alti noi eroi, informeaza The Guardian.
 

 

Primul film lansat va fi Batman v Superman: Dawn of Justice, in 2016, in regia lui Zack Snyder, urmat de late doua filme de sine statoare care sa puna bazele mult asteptatului "Justice League", in care vor fi adunati toti eroii principali din universul DC Comics. Deja exista o sumedenie de zvonuri despre Batman versus Superman, unde este asteptata introducerea unor noi personaje DC Comics, inclusiv Wonder Woman, jucata de Gal Gadot, Aquaman, intepretat de Jason Momoa si The Flash jucat de Ezra Miller. Pe hartie, DC Comics ar putea da lovitura cu aceste filme, mai ales ca fanii asteapta de foarte multi ani sa vada filme cu Wonder Woman sau Flash, dar ramane de vazut daca pot invinge "masinaria de facut filme" Marvel.



Iata programul filmelor DC Comics

Batman v Superman: Dawn of Justice, regia Zack Snyder (2016)

Suicide Squad, regia David Ayer (2016)

Wonder Woman, regia Gal Gadot (2017)

Justice League Part One, regia Zack Snyder, cu Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams (2017)

The Flash, cu  Ezra Miller (2018)

Aquaman, cu Jason Momoa (2018)

Shazam (2019)

Justice League Part Two, regia Zack Snyder (2019)

Cyborg, cu  Ray Fisher (2020)

Green Lantern (2020)


Galerie foto


Modifică setările cookies