marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dave Bautista, dupa Guardians of The Galaxy, in cea mai longeviva franciza din toate timpurile: luptatorul de wrestling ar putea juca rol negativ in Bond 24

Dupa ce presa straina informa ca Lea Seydoux va fi noua fata Bond Girl in urmatorul film din serie, un alt zvon a luat cu asalt internetul, zilele trecute. Conform celor de la IGN, Dave Bautist ar urma sa joace rol negativ in Bond 24.

Dave Bautista, dupa Guardians of The Galaxy, in cea mai longeviva franciza din toate timpurile: luptatorul de wrestling ar putea juca rol negativ in Bond 24

Dave Bautista a reusit sa creeze un personaj cu totul deosebit in cel mai profitabil film al anului in SUA, Guardians of The Galaxy, unde l-a jucat pe Drax The Destroyer. Mai mult.  se pare ca acum si producatorii seriei James Bond sunt interesati de el si ar vrea sa il aduca in distributia filmului Bond 24.

 

Dave Bautista ar urma sa joace rolul negativ, interpretand personajul Hinx, ce se anunta a fi o reintoarecere la eroii negativi in stilul celor din anii '70 din serie. Rolul va necesita o conditie fizica deosebita, asa Bautista pare omul potrivit, tinand cont de trecutul sau de luptator.

 

 

"Cine va obtine acest rol va intra in altercatii si lupte directe cu Daniel Craig, adica James Bond. Ei se vor confrunta si intr-o scena cu o cursa de masini. "Fosti sportivi, atleti sunt luati in considerare pentru acest rol, dar si oameni neobisnuiti. Momentan, personajul este dezvoltat sub numele <<Hinx>>, care se poate schimba pe parcursul filmarilor si are varsta cuprinsa intre 30-45 de ani" sunt declaratiile oficiale de pe site-ul MI-6, site-ul francizei James Bond. Viitorul erou negativ din  film trebuie sa fie asemanator cu celebrul Jaws, interpretat de Richard Kiel.

 

Dave Bautista are experienta ca actor dupa ce a jucat in filme ca "Riddick", "House of The Rising Sun", "The Man With The Iron Fists" sau "Guardians of The Galaxy". El este luptator WWE si MMA.

 

 

 

James Bond 24 il readuce pentru a patra oara pe Daniel Craig in rolul celui mai celebru spion. Alaturi de Daniel Craig, vor reveni Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Wishaw. Sam Mendes va semna din nou regia, dupa succesul extraordinar pe care l-a avut cu Skyfall. In Marea Britanie, Bond 24 se va lansa pe 23 octombrie 2015, iar in SUA pe 6 noiembrie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies