marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Darth Vader se intoarce in universul Star Wars: cel mai cunoscut personaj din istorie va aparea in "Rogue One"

Darth Vader, unul din personajele negative cele mai populare din istoria cinematografiei, revine pe marele ecran in filmul 'Rogue One' derivat din seria de science-fiction 'Star Wars', care va fi lansat in cinematografe in decembrie anul acesta, potrivit site-ului de specialitate Entertainment Weekly citat de EFE.

Darth Vader se intoarce in universul Star Wars: cel mai cunoscut personaj din istorie va aparea in Rogue One

Este vorba de prima aparitie a lui Darth Vader de la 'Star Wars: Episode VI', relateaza Agerpres.


Filmul 'Rogue One: A Star Wars Story', regizat de britanicul Gareth Edwards, relateaza aventurile independente de intriga originala ale unor posibili eroi care isi unesc fortele pentru a fura planurile secrete de pe Death Star I.

 

 


Felicity Jones si Diego Luna sunt protagonistii acestui film, primul 'spin off' (film derivat) din saga intergalactica produsa de Lucasfilm. Din distributie mai fac parte Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed si Forest Whitaker.

Felicity Jones o interpreteaza pe Jyn Erso, o fosta condamnata careia i se da oportunitatea de a-si ispasi pedeapsa conducand acest grup intr-o misiune galactica din care va face parte si capitanul Cassian Andor (Diego Luna), un ofiter al serviciilor secrete razvratit.

Popularul actor Forest Whitaker il interpreteaza pe Saw Gerrera, un personaj care a fost antrenat in trecut de Anakin Skywalker, in timp ce Mads Mikkelsen il interpreteaza pe tatal eroinei Jyn Erso, cu care aceasta a rupt legaturile.AGERPRES
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies