marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Daniel Radcliffe: actorul din Harry Potter s-a logodit, uite cum arata viitoarea sa sotie

Actorul britanic Daniel Radcliffe, starul francizei cinematografice "Harry Potter", s-a logodit cu iubita lui, Erin Darke, cu care are o relatie de aproape doi ani, afirma presa internationala.

Daniel Radcliffe: actorul din Harry Potter s-a logodit, uite cum arata viitoarea sa sotie

Potrivit mai multor surse, actorul si iubita sa doresc sa pastreze secretul asupra acestui eveniment pana cand vor alege un inel de logodna, cu ocazia unei apropiate vacante la Paris, informeaza femalefirst.co.uk

 

"Vor sa pastreze totul in secret, pentru ca este un eveniment privat, insa amandoi sunt extrem de incantati. Sunt mai fericiti ca niciodata", a declarat o sursa, citata de revista Star.

 

 

 


Aceeasi publicatie afirma ca Daniel Radcliffe si Erin Darke intentioneaza sa se casatoreasca in 2015, in cadrul unei ceremonii ce va fi organizata pe malul Lacului Michigan din Statele Unite, unde locuieste familia Darke. Daniel Radcliffe a devenit cunoscut pentru interpretarea vrajitorului Harry Potter in franciza cinematografica omonima de succes bazata pe romanele scrise de J. K. Rowling.

 

 

 

 

 

Starul britanic, in varsta de 24 de ani, a mai jucat in lungmetrajul "The Woman in Black/ Femeia in negru", dar si pe Broadway, in muzicalul de succes "How To Succeed In Business Without Really Trying". Actorul este distribuit, de asemenea, in filmul de fictiune "Horns", regizat de Alexandre Aja, care urmeaza sa fie lansat la finalul acestui an. Actorul britanic a facut senzatie, in urma cu cativa ani, cand a aparut nud, in rolul Alan Strang din piesa de teatru "Equus", de Peter Shaffer, pusa in scena pe West End (Londra) si pe Broadway (New York). In 2007, a jucat in lungmetrajul TV "My Boy Jack", in care a interpretat rolul tragic al fiului in varsta de 17 ani al scriitorului Rudyard Kipling, trimis pe front in timpul Primului Razboi Mondial.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies