marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Daniel Radcliffe a implinit 25 de ani: evolutia actorului britanic, cum s-a transformat in ultimul deceniu

Harry Potter a crescut si a devenit un barbat in toata firea. Actorul Daniel Radcliffe a implinit pe 23 iulie 25 de ani. Chiar daca a fost ziua lui, actorul si-a continuat programul si a promovat noul sau film, The F Word, in Toronto.

Daniel Radcliffe a implinit 25 de ani: evolutia actorului britanic, cum s-a transformat in ultimul deceniu

Invitat intr-o emisiunea matinala de la un post de televiziune canadian, actorul a vorbit onest despre prietenii sai, dar si viata lui romantica. "Am fost prieten mai intai cam cu toate iubitele mele, pentru ca le-am cunoscut prin intermediul slujbei, asa ca intotdeauna a exista o baza de prietenie. La fel s-au cunoscut si parintii mei. Intai au fost prieteni si apoi s-au casatorit" a declarat Radcliffe, conform Daily Mail.


Actorul este logodit cu actrita Erin Darke, pe care a cunoscut-o pe platourile de la Kill Your Darlings. Acesta s-a afisat alaturi de ea la mai multe evenimente si par foarte indragostiti.

 

 



Daniel Radcliffe
a cunoscuta faima de mic, de la 11 ani, cand a primit rolul micutului vrajitor Harry Potter in adaptarea cinematografica a romanelor scrise de J.K.Rowling. A urmat un deceniu in care Radcliffe a jucat in toate cele 8 filme din serie, a devenit cel mai bogat actor din Marea Britanie si a reusit sa devina unul dintre cei mai faimosi si iubiti actori din lume. Dupa epoca Harry Potter actorul n-a ramas in umbra celebrului sau personaj, ci a experimentat cu divere proiecte independente, ce i-au adus laude din partea criticilor, dar si fanilor.

 


In 2015, acesta va lansa Frankenstein, un proiect intens asteptat de fani, dar pana atunci il puteti vedea in Horns, un thriller-horror deosebit, in care actorul uimeste cu transformarea lui.


Sursa foto: Getty


Galerie foto


Modifică setările cookies