marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Daniel Day-Lewis a impresionat milioane de americani la finalul dezbaterii Obama-Romney cu discursul sau din filmul Lincoln. Vezi imaginile

Steven Spielberg le-a aratat aseara americanilor la finalul dezbaterii dintre Barack Obama si Mitt Romney in cursa pentru presedintia Statelor Unite un nou trailer al mult asteptatului sau film Lincoln. Castigatorul serii a fost fara indoiala Daniel Day-Lewis: actorul a impresionat milioane de americani cu discursul sau din film.

Daniel Day-Lewis a impresionat milioane de americani la finalul dezbaterii Obama-Romney cu discursul sau din filmul Lincoln. Vezi imaginile


DreamWorks a lansat ieri intr-un moment de maxim interes pentru americani un nou traier al filmului regizat de Steven Spielberg. Clipul care a fost difuzat pe ABC, CBS si CNN la finalul dezbaterii despre care s-a spus ca ar fi atras in jur de 60 de milioane de americani in fata televizoarelor (potrivit USA Today) a fost un adevarat succes printre privitori.


"Abolirea sclaviei decide destinul a milioane de oameni aflati in lanturi si a milioane de oameni inca nenascuti" a fost una din replicile lui Daniel Day-Lewis in ipostaza lui Abraham Lincoln, omul care a schimbat destinele americanilor.

Clipul a aratat cateva imagini cu sotia acestuia Mary Todd (Sally Field) si cu fiul sau Robert (Joseph Gordon-Levitt). "Se pare ca dezbaterea prezidentiala a fost castigata de Daniel Day-Lewis" au scris cei de la Entertainment Weekly.  Daca in urma cu cateva saptamanii americanii il criticau pe Lewis pentru alegerea tonului si a inflexiunilor din discursurile sale in ipostaza lui Lincoln, noile imagini aduc o versiune mult imbunatatita a acestuia.

Lincoln este o drama istorica ce se concentreaza pe ultimele luni ale celui de al 16-lea presedinte al Statelor Unite Ale Americi si primul presedinte republican. Alaturi de Daniel Day-Lewis, care se asteapta cel putin la o nominalizare la Oscar pentru acest rol, ii mai putem vedea pe Joseph Gordon-Levitt, Tommy Lee Jones, Sally Field, David Strathairn, Hal Holbrook.

Lincoln va avea premiera in Romania pe 11 ianuarie 2013.



 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies