marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Daniel Craig s-a saturat de James Bond: actorul a refuzat 88 de milioane de lire pentru urmatoarele 2 filme. Cine l-ar putea inlocui

Se cauta un nou James Bond. Actorul britanic, Daniel Craig, care l-a interpretat pe agentul 007, in ultimele 4 filme, a refuzat sa apara, in urmatoarele doua, chiar daca ar fi primit un salariu astronomic: 88 de milioane de euro.

Daniel Craig s-a saturat de James Bond: actorul a refuzat 88 de milioane de lire pentru urmatoarele 2 filme. Cine l-ar putea inlocui

Surse apropiate negocierilor spun ca Daniel Craig s-a saturat pur si simplu de James Bond. La negocierile cu studiourile MGM, actorul le-a spus clar  producatorilor ca absolut nimic nu l-ar putea convinge sa se intoarca.

Starul in varsta de 48 de ani, care si-a facut debutul in serie in 2005, in "Quantum of Solace" a fost de departe "cel mai profitabil Bond". Cele 4 filme in care a jucat au avut incasari de peste 2 miliarde de lire, asa ca ..insistenta producatorilor, care i-au oferit un salariu de aproape 70 de milioane de lire, este de inteles....

Craig recunostea ca se gandeste la "pensionare", inca de la premiera filmului Spectre, de anul trecut. A contribuit, probabil, si o accidentare pe care a suferit-o la ultimele filmari.


Intr-un alt interviu, a fost de-a dreptul transant, spunand ca prefera sa isi taie venele decat sa mai faca un film cu James Bond. Vestea ii va intrista cu siguranta pe colegii care sperau sa se intoarca in distributie.

Naomie Harris, actrita:" Sper ca Daniel sa se intoarca, pentru ca datorita lui Skyfall si Spectre au fost filmele Bond cu cele mai mari incasari din istorie.. Imi doresc mult sa revina, insa nu stim ce se va intampla."

Intre timp, cinefilii au inceput sa faca pariuri in privinta succesorului. Cea mai mare cota o are Tom Hiddleston, un actor britanic de 35 de ani apreciat de critici.
 

Sursa: Stirile PROTV


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies