marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Helen Mirren, actrita care refuza sa imbatraneasca. A devenit imaginea L'Oreal la 69 de ani

Este dovada vie ca poti fi glamour la orice varsta. Iar aparitia lui Dame Helen Mirren intareste aceasta idee. Actrita a fost desemnata recent imaginea L'Oreal.

Helen Mirren, actrita care refuza sa imbatraneasca. A devenit imaginea L Oreal la 69 de ani

Actrita va reprezenta brandul alaturi de vedete mult mai tinere decat ea: cantareata pop Cheryl Fernandez-Versini (31 de ani), modelul Lara Stone (30 de ani) si actrita Blake Lively (27 de ani).


Actrita a recunoscut de multe ori ca isi tunde singura parul si ca se duce la coafor cel mult o data pe an. De asemenea, Dame Helen a mai spus in trecut ca nu face prea multe exercitii si ca nu se duce la sala: "Nu prea fac nimic". Insa indiferent care ar fi trucurile pe care le-a aplicat pana acum, se pare ca acestea au functionat perfect din moment ce Dame Helen este imaginea prestigioasei firme de cosmetice alaturi de Eva Longoria (39), Jennifer Lopez (45) si Andie MacDowell (56).


Dame Helen Mirren nu este cea mai in varsta vedeta care a devenit imaginea L'Oreal. Jane Fonda a obtinut un contract de imagine pe cand avea 76 de ani.


"Este foarte ciudat ca te simti din ce in ce mai confortabil in pielea ta chiar daca timpul iti da din ce in ce mai putine motive sa fi asa", a spus actrita cu zambetul pe buze.



Modifică setările cookies