marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dakota Johnson, schimbare radicala de look: cum arata acum actrita din Fifty Shades of Grey

Dakota Johnson a facut o schimbare de look majora dupa ce a incheiat turneul de promovare al filmului Fifty Shades of Grey. Actrita a fost surprinsa cu o noua tunsoare, zilele trecute, in New York.

Dakota Johnson, schimbare radicala de look: cum arata acum actrita din Fifty Shades of Grey


Dakota Johnsona a renuntat la parul lung in favoarea unei tunsori bob, insa, si-a pastrat culoarea parului, adica un saten ciocolatiu. Cel mai probabil, actrita va reveni la vechea coafura la timp pentru a incepe filmarile la Fifty Shades Darker, al doilea film din serie, asta daca ea si Jamie Dornan vor ramane implicati in proiect.

 

 


Ea ar trebuie sa reia rolul Anastasiei Steele in urmatoarele doua filme din serie, insa nu au fost confirmate inca datele oficiale de lansare. Conform presei americane, Jamie Dornan si Dakota Johnson vor sa li se mareasca salariile pentru urmatoarele filme din seria Fifty Shades of Grey. Primul film a trecut de pragul de 500 de milioane de dolari la nivel mondial, iar succesul este rasunator, tinand cont ca bugetul total a fost de doar 40 de milioane de dolari.


Pentru primul film Fifty Shades of Grey, atat Jamie Dornan cat si Dakota Johnson au fost platiti cu 250.000 de dolari fiecare. Acum, ei vor un salariu format din 7 cifre pentru urmatoarele doua parti. Zvonurile din presa au speculat faptul ca Jamie Dornan ar vrea sa paraseasca franciza, din cauza scenelor de sex, dar si a recenziilor negative primite.
 

 


O bomba in randul criticilor, un succes in box-office si un fenomen in randul fanilor, Fifty Shades of Grey este totusi un proiect care le-ar putea propulsa cariera celor doua staruri. Asa ca cei doi cer acum salarii mari pentru a reveni, chiar daca Jamie Dornan vrea sa renunte la film. Totusi, presa britanica dezvaluie ca salariul generos pe care l-ar primi pentru urmatoarele doua parti l-a convins sa nu renunte: e vorba de aproape 7 milioane de dolari.

 

Sursa foto: Splash
 


Galerie foto


Modifică setările cookies