marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dakota Johnson, protagonista filmului Fifty Shades of Grey, a luat o pauza. Cu cine a fost surprinsa in vacanta

Dakota Johnson, actrita din Fifty Shades of Grey, a luat o scurta pauza si s-a dus sa se relaxeze in vacanta. Insa, frumoasa actrita n-a scapat nici acolo de papparazzi, care au fotografiat-o la plaja.

Dakota Johnson, protagonista filmului Fifty Shades of Grey, a luat o pauza. Cu cine a fost surprinsa in vacanta

VEZI AICI IMAGINILE

 

Dupa luni intregi in care a avut un program incarcat si a fost ocupata cu promovarea filmului Fifty Shades of Grey, Dakota Johnson a plecat intr-o scurta vacanta, in Mexic. Actrita de 26 de ani a fost surprinsa alaturi de mama ei, Melanie Griffith, dar si alaturi de Kris Jenner, mama celebrelor surori Kardashian.

 

Dakota a fost surprinsa in timp ce se relaxa la plaja. Actrita si-a pus in evidenta corpul impecabil si silueta de invidiat. Recent, vedeta s-ar fi despartit de iubitul ei, un muzician, din cauza faptului ca a devenit mult prea ocupata cu promovarea filmului ei hit, Fifty Shades of Grey.

Ea ar trebuie sa reia rolul Anastasiei Steele in urmatoarele doua filme din serie, insa nu au fost confirmate inca datele oficiale de lansare. Conform presei americane, Jamie Dornan si Dakota Johnson vor sa li se mareasca salariile pentru urmatoarele filme din seria Fifty Shades of Grey. Primul film a trecut de pragul de 500 de milioane de dolari la nivel mondial, iar succesul este rasunator, tinand cont ca bugetul total a fost de doar 40 de milioane de dolari.

 

Pentru primul film Fifty Shades of Grey, atat Jamie Dornan cat si Dakota Johnson au fost platiti cu 250.000 de dolari fiecare. Acum, ei vor un salariu format din 7 cifre pentru urmatoarele doua parti. Zvonurile din presa au speculat faptul ca Jamie Dornan ar vrea sa paraseasca franciza, din cauza scenelor de sex, dar si a recenziilor negative primite. 

O bomba in randul criticilor, un succes in box-office si un fenomen in randul fanilor, Fifty Shades of Grey este totusi un proiect care le-ar putea propulsa cariera celor doua staruri. Asa ca cei doi cer acum salarii mari pentru a reveni, chiar daca Jamie Dornan vrea sa renunte la film. Totusi, presa britanica dezvaluie ca salariul generos pe care l-ar primi pentru urmatoarele doua parti l-a convins sa nu renunte: e vorba de aproape 7 milioane de dolari. 

 

 

 

 

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies