marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dakota Johnson: cum arata actrita momentului la doar 10 ani, la gala Oscar, alaturi de Melanie Griffith si Antonio Banderas

Dakota Johnson a devenit una dintre actritele pe val din acest an, odata cu aparitia in filmul "Fifty Shades of Grey".  Aceasta si-a pus in evidenta frumusetea naturala in scenele nud din film, in care joaca alaturi de Jamie Dornan.

Dakota Johnson: cum arata actrita momentului la doar 10 ani, la gala Oscar, alaturi de Melanie Griffith si Antonio Banderas

Provenind dintr-o familie celebra (este fiica lui Melanie Griffith si Don Johnson, iar tatal ei vitreg este Antonio Banderas), Dakota a fost in lumina reflectoarelor de la o varsta frageda.

 

Anul acesta, Dakota Johnson a facut senzatie la Premiile Oscar, unde a venit insotita de mama ei, celebra Melanie Griffith. Insa, nu este prima data cand este prezenta la un astfel de eveniment. Aceasta si-a adus aminte de prima ei experienta la Premiile Oscar, in 2000, cand a mers alaturi de mama ei, Melanie Griffith si tatal ei vitreg, Antonio Banderas, insa nu a fost chiar cea mai mare bucurie din viata ei.

 

 

"Nu am fost prea incantata. Mi s-a parut foarte lung show-ul, obosisem, nu cunosteam pe nimeni din jurul meu si ma tot intrebam cine sunt oamenii astia. Mai ales, nu intelegeam de ce vorbeste asa mult prezentatorul" a spus Johnson pentru Yahoo. Editia din 2000 a fost prezentata de Billy Crystal si a avut o durata record, de 4 ore si 4 minute.

 

Cu toate astea, actrita a recunoscut ca i-a placut etapa de pregatire de dinainte, in care a fost aranjata ca o Cenusareasa. "Mi-a placut ritualul de infrumusetare, chiar si daca nu mergeam, imi placea mereu sa ma joc cu fardurile si hainele mamei".

 

 

 

Romanul Fifty Shades of Grey/Cincizeci de umbre ale lui Grey a devenit un real fenomen global si s-a vandut in peste 100 de milioane de exemplare in toata lumea. Desi specialistii au criticat scriitura slaba si povestea neverosimila iar diverse asociatii au protestat impotriva violentei sexuale expusa in carte, povestea de dragoste neconventionala dintre Anastasia Steel si Christian Grey a devenit obsesia a milioane de femei. Rolurile principale din film sunt interpretate de Dakota Johnson si Jamie Dornan.

 

Totusi viitorul francizei pare sumbru. Asa cum fanii stiu, Fifty Shades of Grey este o trilogie de romane si in mod normal, vor fi ecranizate toate cele trei romane. Dar, regizoarea Sam Taylor-Johnson nu a semnat inca si pentru urmatoarele capitole, iar presa straina a scris in repetate randuri ca aceasta ar vrea sa renunte din cauza scandalurilor pe care le-a avut cu autoarea, dornica sa isi impuna punctul de vedere. Gurile rele scriu ca nici faptul ca filmul a fost pus la zid n-a incantat-o prea mult pe cineasta.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies