marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dakota Johnson a inceput filmarile la o noua pelicula: cum arata nemachiata actrita devenita celebra din FIfty Shades of Grey

Dakota Johnson a fost surprinsa de paparazzi pe platourile de filmare ale noului ei film, How To Be Single.

Dakota Johnson a inceput filmarile la o noua pelicula: cum arata nemachiata actrita devenita celebra din FIfty Shades of Grey

Cu o noua tunsoare si lipsita de machiajul de pe covorul rosu, actrita arata diferit fata de cum o stim. Dakota pare epuizata dupa mai multe ore de filmare, avand in vedere cearcanele destul de pronuntate din jurul ochilor.


Vedeta, neobisnuita pana de curand cu atata atentie din partea paparazzilor, a devenit una dintre tintele lor preferate. De curand, producatorii Fifty Shades au anuntat datele la care vor fi lansate urmatoarele doua filme.

 

 

Astfel, Fifty Shades Darker se va lansa pe 10 februarie 2017, iar Fifty Shades Freed se va lansa pe 9 februarie 2018, informeaza Hollywood Reporter. Anuntul vina la o zi dupa stirea ca sotul autoarei E.L. James se va ocupa de scenariul urmatorului film. In acest moment, starurile filmului, Dakota Johnson, care o joaca pe Anastasia Steele si Jamie Dornan, care il interpreteaza pe Christian Grey, isi renegociaza salariile, dupa ce Fifty Shades of Grey a incasat o cifra extraordinara de 568 de milioane de dolari la nivel global.
 

Vezi imaginile pe perfecte.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies