marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cupluri de celebritati de care nu ai stiut niciodata. Cu cine a fost Will Smith inainte de Jada Pinkett sau Ian Somerhalder inainte de Nina Dobrev

Desi pare greu de crezut ca Beyonce a mai avut si un alt barbat in viata ei inainte de Jay Z, diva s-a mai iubit cu un rapper celebru. Iata cele mai hot cupluri de celebritati despre care nu stiai ca au existat.

Cupluri de celebritati de care nu ai stiut niciodata. Cu cine a fost Will Smith inainte de Jada Pinkett sau Ian Somerhalder inainte de Nina Dobrev

Will Smith si Tyra Banks

S-a intamplat cu atat de mult timp in urma, incat toata lumea a uitat. Will Smith s-a cuplat cu supermodelul Tyra Banks in timpul filmarilor pentru serialul care l-a facut celebru, The Fresh Prince of Bel Air. Era o vreme in care amandoi erau super populari - Tyra era in topul celor mai hot modele, iar el era pe val cu propriul serial si cu cariera muzicala.

 

 

 


Britney Spears si Colin Farrell

Pe vremea cand Britney Spears era in voga, la inceputul anilor 2000, artista era in topul celor mai sexy si atragatoare vedete. Si Colin Farrell a fost sedus de cantareata (sau invers!) si au avut chiar si o aparitie pe covorul rosu impreuna. Asa cum se astepta toata lumea, s-au despartit extrem de repede.



 


Ashton Kutcher si January Jones

Ashton si actrita din serialul Mad Men, January Jones, au avut o relatie chiar serioasa. Au fost impreuna intre anii 1998-2001, iar in momentul in care actrita a devenit mama, iar numele tatalui nu a fost dezvaluit, s-a zvonit ca ar fi copilul lui Ashton. In acea perioada Ashton era inca insurat cu Demi Moore.


Ian Somerhalder si Ashley Greene

Inainte de Nina Dovrev si Nikki Reed, a fost tot o ...vampirita sexy :) Desi nu au fost mult timp impreuna, Ian si Ashley au fost surprinsi de paparazzi de cateva ori si nu si-au ascuns (scurta) relatie.

 


Citeste continuarea pe perfecte.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies