marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum se darama mitul unei super vedete: transformarea ciudata a lui John Travolta

John Travolta, care cucerea inimile a milioane de femei in Saturday Night Fever, are o noua problema dupa lupta cu kilogramele: actorul ramane fara podoaba capilara.

Cum se darama mitul unei super vedete: transformarea ciudata a lui John Travolta

Marti, actorul de 57 de ani a fost vazut intr-o pauza a unui meci de tenis, aproape chel, dar seara, la evenimentul Bombardier Business Aircraft Press Conference, actorul a preferat sa poarte o peruca pentru a nu se observa faptul ca incepe sa cheleasca.


Travolta care negociaza in aceasta perioada pentru un rol in The Expendables 2 alaturi de Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Terry Crews si Jet Li a facut impresia la eveniment, cand a aparut imbracat cu o haina de piele, asemanatoare celor de aviatori.

El a povestit la conferinta de presa cum masina sa, un superb Mercedes-Benz 280SL vintage, a fost furat din fata unui dealer auto, doar intr-un minut.


"Ma uitam dupa niste Jaguar-uri in fata unui dealer auto. Am parcat pe partea cealalta si cand am iesit masina disparuse. In 10 minute, masina fusese furata. Exact ca in filmul Gone in 60 seconds, si cine poate sa isi imagineze ca se poate fura asa repede. Bine ca nu era un avion, desi asa era mai usor de gasit" a povesti actorul pentru E!News.


Travolta a devenit Ambasador pentru brandul Bombardier iar acum se afla in campanie de promovare a celor mai noi modele Challenger, Learjet.


Asocierea cu un astfel de brand nu este intamplatoare. Starul din Pulp Fiction este cunoscut pentru faptul ca detine un certificat de pilot si detine 5 avioane private.


"Sincer, iubesc sa pilotez si sa fiu in aer. Senzatia nu se compara cu nimic altceva. Si ma bucur ca si familia mea este entuziasmata de fiecare calatorie pe care o avem impreuna".

 

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies