marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum s-a pregatit Will Smith pentru Men in Black 3! AICI imagini de la filmari!

La 42 de ani, Will Smith a impresionat pe toata lumea cu fizicul sau perfect la filmarile pentru Men in Black III!

Cum s-a pregatit Will Smith pentru Men in Black 3! AICI imagini de la filmari!

"Daca as fi lucrat cu el pe cand avea 20 de ani as fi scos un campion din el. Are calitatile necesare si o vointa extraordinara!" a declarat recent antrenorul personal al actorului - Angelo Dundee.


Nu poate fi contrazis. Will Smith a aratat ca este intr-o forma perfecta pe platourile de filmare de la ultimul film din seria Men in Black. Ieri a fost fotografiat filmand alaturi de Josh Brolin ( care joaca o varianta mai tanara a lui Tommy Lee Jones).

Pentru Ali, in 2001, a ajuns de la 84 de kg la 100 de kg, pentru I, Robot, in 2004, a slabit 10 kg, s-a pregatit la fel de intens si pentru partea a treia din celebra franciza Men in Black.


Antrenamente de cate 4 ore pe zi, timp de 5 zile pe saptamana acesta este secretul sau a povestit actorul care il asteapta la filmari si pe Mike Tyson. Boxeurul se afla pentru moment in negocieri pentru a ajunge in Men in Black.
 

SF-ul este programat pentru 25 mai 2012. Filmul va fi o continuare a variantei din 2002 si a originalului din 1997 care au strans incasari la nivel mondial de 587 milioane de dolari. 


In Men In Black 3 vor aparea si Tommy Lee Jones, Alice Eve, Emma Thompson si Nicole Scherzinger.


Will Smith ar putea sa ajunga si in urmatorul proiect al lui Quentin Tarantino  - westernul Django Unchained.
 



Sursa foto: Splash

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies