marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum au dat cu piciorul la milioane de dolari! 9 actori cu nume mari care au refuzat mega roluri!

Nume celebre de la Hollywood au refuzat de-a lungul carierei roluri care ar fi putut sa le mareasca la greu sumele din conturi, dar si roluri care ar fi putut sa le distruga cariera. Care a luat decizii bune si care nu?

Cum au dat cu piciorul la milioane de dolari! 9 actori cu nume mari care au refuzat mega roluri!

CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!

 

1. Will Smith

Smith a inceput ca MC in trupa de hip-hop DJ Jazzy Jef& the Fresh Prince cu care a primit un Grammy in 1988. In 1990 era aproape falimentar cand a acceptat rolul din serialul “The Fresh Prince of Bel-Air”, un mare succes. In filmografia sa mai sunt incluse: “Independence Day” (1996), “Men in Black” (1997) si “Ali” (2001).

A refuzat rolul lui Neo din Matrix si in ciuda marelui succes al filmului Smith a declarat ca nu-i pare rau ca a refuzat pentru ca Reeves este genial in rol. El refuzase si rolul din “Men in Black”, dar sotia sa l-a convins sa-l accepte.


2. Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow face parte din categoria actorilor care-si alege cu grija fiecare rol. A fost aclamata pentru rolul sau din “Emma” (1996) si “The Royal Tenenbaums” (2001) si a primit un Oscar pentru filmul “Shakespeare in Love” in 1998.

Dar a si refuzat roluri: Rollergirl in “Boogie Nights” (1997), Emma Peel in “The Avengers” (1998) pe care l-a interpretat Uma Thruman si Rachel din “The Ring” (2002).

3. Sean Connery

Un star cu o asemenea cariera ca Sean Connery a avut parte de alegeri bune si mai putin bune de-a lungul timpului. Cele bune: “Indiana Jones and the Last Crusade” (1989), “The Hunt for Red October “ (1990) si sapte filme James Bond. A castigat OScarul pentru rolul principal din “The Untouchables” (1987).

A refuzat un mare rol, agentul 007 in “Live and Let Die” din 1973 ce a insemnat o miscare insemnata in cariera sa, dar si un mare noroc pentru Roger Moore. A refuzat rolul lui Gandalf in trilogia “Lord of the Rings” si rolul lui Morpheus din “The Matrix”, doua decizii pe care a recunoscut mai tarziu ca le regreta.

4. Mel Gibson

Blockbusterele din cariera lui Mel Gibson sunt numeroase incepand cu ambele sale filme “Mad Max” si seriile “Lethal Weapon”, iar ca regizor a castigat un Oscar pentru “Braveheart” in 1995, in care si joaca.

Gibson a refuzat rolul din “The Terminator” in 1984 care i-a fost oferit lui Arnold Schwarzenegger. A mai refuzat rolul principal in “Batman”, dar era deja implicat in productia “Lethal Weapon 2”. A refuzat apoi rolul lui Two Face in “Batman Forever”.

5. Bill Murray

A inceput cu show-ul “Saturday Night Live” care i-a oferit oportunitatea sa-si inceapa cariera de comedian in filme precum “Caddyshack”, “Ghostbusters” si mai apoi in roluri ceva mai serioase cum sunt cele din celebrul “Lost in Translation” (2003) pentru care a primit o nominalizare la Oscar.

Murray a fost ales pentru rolul lui Donald “Boon” Schoenstein in “Animal House” in 1978, dar l-a refuzat pentru ca semnase deja un contract. Probabil ca decizia sa a fost inteleapta cand a refuzat rolul din “Bad Santa” din cauza unui conflict de program cu filmarile la “Lost in Translation”. Mosul a fost interpretat de Billy Bob Thorton.

6. Al Pacino

A devenit celebru datorita rolului din “The Godfather”, Michael Corleone si de atunci a interpretat numeroase roluri in filme de referinta, cum ar fi: “Scarface” (1983), “Donnie Brasco” (1997) si “Scent of a Woman” (1992) pentru care a luat si un Oscar.

Dar vi-l puteti imagina pe Al in rolul lui Han Solo din “Star Wars”? Pacino a mai refuzat rolul principal in “Close Encounters of the Third Kind” (1977) care a fost acceptat de Richard Dreyfuss. Al Pacino a refuzat alte trei roluri pe care le-a acceptat Hoffman, si bine a facut: “Midnight Cowboy” (1969), “Marathon Man” (1976) si “Kramer vs. Kramer” (1979).

7. Marilyn Monroe

“Gentlemen Prefer Blondes” (1953), “How to Marry a Millionaire” (1953) si “The Seven Year Itch” (1955) sunt doar trei titluri de referinta in care Monroe a interpretat roluri adorabile ce au transformat-o intr-un icon al cinematografului.

Dar senzuala blonda a refuzat un rol in “Goodbye Charlie”, o comedie regizata de Vincente Minnelli in care un gangster moare si se reincarneaza in femeie. Monroe  a mai refuzat rolul principal din pelicula “Western Heller in Pink Tights” (1960) pentru ca a considerat ca era slab. L-a acceptat Sophia Loren care  a purtat o peruca blonda.

8. Rock Hudson

Rock Hudson era printre favoritii in rolurile principale in perioada anilor ’50-’60. Filme precum “Come September” (1961), “Send Me No Flowers” (1964) si “Pillow Talk” (1959) i-au adus celebritatea.

A acceptat sa joace in “Ben Hur” (1959), dar cand a picat contractul rolul i-a revenit lui Charlton Huston, probabil singurul rol pe care-l regreta.

9. Brad Pitt

A inceput cu roluri de macho man a-ntaia in “Thelma & Louise” (1991) si apoi a continuat intr-o cheie asemanatoare, dar mai sofisticata in filme ca “Ocean's Eleven” (2001),Legends of the Fall” (1994), dar a refuzat un rol in “Apollo 13” pentru a juca in filmul “Seven”.

Unii ar spune ca a facut o alegere inteligenta, dar “Apollo 13” a avut 9 nominalizari la Oscar si a primit doua premii, iar “Seven” a castigat premiul MTV Movie Award pentru cel mai bun film.

 



Sursa: entertainment.howstuffworks.com

 


Galerie foto


Modifică setările cookies