marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum arata vietile copiilor de prostituate? Povestile emotionante ale pustilor care cresc in bordel

"Mami, ce mi-ai adus azi?In afara majoritatii sunt ele, femeile pe care nimeni nu are curajul sa le ia la intrebari: prostituatele. Ele sunt femeile pe care ceilalti stiu doar de unde sa le ia si atat. Traiesc fara stresul moralitatii, constiente ca regulile se schimba atunci cand hainele sunt date la o parte. Dar copiii lor? Cine sunt ei si ce sanse au sa nu ajunga la fel?" Asa incepe ziua de parinte pentru majoritatea mamelor intoarse acasa dupa o zi de munca.

Cum arata vietile copiilor de prostituate? Povestile emotionante ale pustilor care cresc in bordel

"Nascuti in bordel" e povestea emotionanta de viata a 8 pusti care au deschis ochii in lumina rosie a felinarelor din cartierul pacatos al Calcuttei. Ce ii face sa zambeasca si unde se opreste haosul din vietile lor? Binele si raul intr-o lume care nu poate sa se vada altfel decat intunecat inseamna cu totul altceva in bordel.
 

Sunt grabiti sa se faca mari doar pentru a deveni si ei carne de profit. Plata e un gest obisnuit, iar asta e singura indicatie ca ziua a fost buna sau mai putin. Sentimentele nu au loc in camerele stramte de la periferie. Pentru ca in viata lor, iubirea nu e decat un accident: dragostea trebuie sa ramana strict afacere intre corpuri.
 

Premiat cu Oscar in 2005, 'Nascuti in bordel' aprinde lumina curata in 'Cartierul Rosu'. Copiii blocati inauntru primesc o sansa incredibila si o accepta fara sa puna intrebari. Surpriza incredibila din care fac parte le schimba total visele de oameni mari.


"Un film emotionant, fermecator si creator de arta", a scris New York Times despre documentarul care a produs un cutremur la Hollywood si a starnit milioane de reactii la nivel mondial inca dinainte de a primi Oscarul, in 2005!
 

Castigator al altor 20 de premii importante in industrie, "Nascuti in Bordel" poate fi vazut acum pe voyo.ro!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies