marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Blestemul celui mai vizionat serial din istorie. Cum au ajuns starurile din Baywatch la 22 de ani de la lansare

Se implinesc 24 de ani de lansarea Baywatch, unul din cele mai populare seriale din anii '90. Showul care a fost difuzat timp de 11 ani detine potrivit Guinness World Records  recordul pentru cel mai urmarit serial din lume cu o medie de 1,1 miliarde de telespectatori in fiecare saptamana in toata lumea.

Blestemul celui mai vizionat serial din istorie. Cum au ajuns starurile din Baywatch la 22 de ani de la lansare

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU TRANSFORMAREA STARURILOR!


De-a lungul celor 11 sezoane, multe vedete au venit si au plecat din serial, iar o parte dintre actori au devenit sex simboluri dupa ce au aparut in Baywatch. Culmea pentru multi din pleiada de actori, modele si starlete care au devenit vedete internationale, serialul a fost singurul moment notabil al carierei.

 

Scenele in slow motion cu Erika Eleniak, Pamela Anderson, Yasmine Bleeth sau Alexandra Paul alergand pe plaja in stralucitoarele costume de baie rosii au devenit iconice. Nimic nu le putea opri pe eroinele sexy:  nici valurile puternice, nici atacurile rechinilor, nici asasinii periculosi si categoric nici bombele nucleare.


Inainte de toate, cand spui Baywatch spui C.J. Parker sau Pamela Anderson - serialul a devenit imediat un HIT printre barbatii din America datorita ei. Sa fim seriosi cele mai importante personaje din serial erau fara indoiala... sanii.


Pentru David Hasellhoff sau Mitch Buchannon, serialul cu salvamari a reprezentat apogeul carierei sale. Rolul i-a fost oferit initial lui Tom Selleck care a refuzat. Actorul a aparut in 220 de episoade, din 1989 pana in 2000. Inainte de Baywatch, Hasellhoff era popular pentru serialul Knight Rider, cel mai important proiect al sau de pana atunci. Culmea serialul a fost la un pas sa fie anulat dupa primul sezon insa a devenit un hit dupa ce Hasellhoff s-a alaturat si echipei de producatori a show-ului.


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU TRANSFORMAREA STARURILOR!


http://assets.sport.ro/assets/procinema/2011/09/28/image_galleries/22067/starurile-baywatch_3.jpg


Carmen Electra, una din starurile lansate de serial nu a ramas in umbra show-ului si a continuat sa apara pe marile si micile ecrane. A aparut in parodii, reclame, seriale si a dansat alaturi de Pussycat Dolls. Putini stiu ca ea a fost descoperita de Prince, pe cand avea doar 18 ani.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies