marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum arata Mila Kunis acum 20 de ani. Imaginile cu frumoasa actrita in primul rol din serialul Baywatch

Mila Kunis este una dintre cele mai in voga actrite ale momentului, insa putini sunt cei care stiu detalii despre debutul ei in cinematografie.

Cum arata Mila Kunis acum 20 de ani. Imaginile cu frumoasa actrita in primul rol din serialul Baywatch


GALERIE FOTO 28 de imagini din cariera Milei Kunis

 

 

Mila Kunis a impresionat in Black Swan (2010), apoi a dat lovitura si cu Friends with Benefits (2011), iar de doua luni se bucura de succesul celui mai nou sau film, Ted (2012). La 29 de ani, Mila Kunis se poate mandri cu o cariera in plina ascensiune, cariera pe care a inceput-o la varsta de noua ani, unul dintre primele sale roluri fiind in serialul Baywatch. 


In 1994 si 1995, frumoasa actrita a jucat in doua episoade ale celebrului show TV, interpretand-o pe Annie, o scolarita care participa la o excurise pe plaja impreuna cu colegii de clasa si pe Bonnie, o fata oarba.



"Am inceput sa joc la varsta de noua ani pentru ca mi se parea distractiv si imi permitea sa lipsesc de la scoala. De la 9 la 14 ani, am fost implicata in 15 spoturi publicitare si am aparut in doua episoade din Baywatch. A doua oara am interpretat rolul unei fete oarbe care s-a pierdut prin padure si care trebuia salvata", a marturisit Mila Kunis.


Nascuta la Cernauti, in Ucraina,  Mila Kunis a trebuit sa ascunda in copilarie faptul ca era evreica de teama persecutiilor din fosta URSS. "Am plecat ca sa scap de ura. Era o tara care evident nu te dorea. Bunicii mei au supravietuit Holocaustului, insa multe din rudele mele au murit" a marturisit aceasta.


Pe numele ei real Milena, actrita a plecat din Ucraina pe cand avea 7 ani si URSS-ul se destrama, alaturi de parintii ei, tatal Mark, inginer mecanic, mama Elvira, profesoara de fizica si fratele mai mare - Michael.


Cand a ajuns in America, nu putea vorbi engleza asa ca scoala in Los Angeles a fost o tortura pentru ea: "Plangeam in fiecare zi. Nu intelegeam cultura. Nu intelegeam oamenii".

 


Tatal ei s-a anjagat ca sofer de taxi iar mama ca farmacista. Astfel parintii au putut sa o inscrie la lectii de actorie de la 9 ani. Cu ajutorul unui manager care a descoperit-o in timpul unei repetitii pentru o piesa de teatru actrita a jucat doi ani mai tarziu intr-un episod din telenovela Days Of Our Lives.

 


Mila Kunis, care a implinit pe 14  august 29 de ani, a devenit cunoscuta cu filme  ca Forgetting Sarah Marshall (2008), Max Payne (2008), Extract (2009), The Book of Eli (2011), Date Night (2011), Black Swan (2011), Friends with Benefits (2011), iar in aceasta vara i-a cucerit pe fani in comedia Ted.


In 2013, Mila Kunis va aparea in rol de vrajitoare in productia celor de la Disney "Oz, the Great and Powerful" - povestea unui tanar iluzionist fortat sa calatoreasca cu un circ intr-un balon, cu care ajunge, in urma unei tornade, pe taramul lui Oz - condus de doua vrajitoare malefice. Filmul ii mai are in distributie pe Rachel Weisz, James Franco, Michelle Williams si este regizat de Sam Raimi.


(Video de la minutul 3:32)


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies