marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum arata Jason Statham inainte sa devina star de actiune la Hollywood, pe vremea cand era sportiv olimpic

Jason Statham este unul dintre cei mai indragiti actori de la Hollywood, un star de actiune a carui carisma cucereste pe oricine. Invidiat de barbati pentru cum stie sa se lupta si adorat de femei pentru cum arata, Jason Statham este si un sex-simbol, dar si un actor care demonstreaza ca nu iti trebuie doar talent ca sa reusesti la Hollywood.

Cum arata Jason Statham inainte sa devina star de actiune la Hollywood, pe vremea cand era sportiv olimpic

VEZI MAI MULTE IMAGINI IIN GALERIE FOTO

Inainte de a cuceri Cetatea Filmului, Jason Statham ar fi putut avea o cu totul alta traiectorie in viata. Acesta a avut o cariera sportiva, pe care daca ar fi continuat-o, azi ar fi fost probabil medaliat olimpic.


Nascut pe 26 iulie 1967, Jason Statham a evoluat dintr-un concurent olimpic la scufundari pentru echipa nationala britanica intr-unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood.  Statham a fost si model, dar in tinerete a fost nevoit sa fie dealer pe piata neagra pentru a se intretine. Insa, viata lui s-a schimbat pentru totdeauana in anii '90, cand lucra ca model, iar agentul sau i-a facut cunostinta cu regizorul britanic Guy Ritchie.

 

 

CITESTE SI11 dintre cele mai populare filme ale lui Jason Statham: scenele de actiune care l-au transformat intr-un star la Hollywood
 

 

In 1998, a debutat pe marile ecrane din Lock, Stock and Two Smoking Barrels, al lui Guy Ritchie, cu care a mai lucrat si la Snatch. De atunci cariera sa a fost intr-o ascensiune continua, cu filme de actiune populare, care l-au propulsat la Hollywood si l-au transformat intr-un idol. Actorul a renuntat la cariera de sportiv de performanta in favoarea filmelor, iar cu timpul, actorul s-a transformat tot mai mult, fiind apreciat pentru corpul sau musculos.  De cativa ani, este intr-o relatie stabila cu frumoasa Rosie Huntington-Whiteley, fotomodel Victoria's Secret, care a avut si o aparitie la Hollywood, in blockbusterul Transformers: Dark of The Moon.

 

 

In ultimii ani s-a remarcat in filme de actiune cu mare succes la public ca The Transporter, seria The Expendables, Crank, The Mechanic, The Bank Job sau Homefront.

In continuare, Statham planuieste filme de actiune impresionant ca Fast and Furious 7, unde va juca rolul negativ, alaturi de Vin Diesel si Dwayne Johnson. In 2015, el va juca sin The Mechanic 2.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies