marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum arata Dwayne "The Rock" Johnson in anii '90. O imagine cu actorul din tinerete a ajuns viral pe internet

O poza cu actorul si luptatorul Dwayne Johnson a devenit viral pe internet, dupa ce Buzzfeed a facut un material despre cum arata actorul in anii '90. Stilul acelui deceniu nu a fost niciodata cel mai inspirat, iar vedetele de multe ori aratau ridicol.

Cum arata Dwayne The Rock Johnson in anii 90. O imagine cu actorul din tinerete a ajuns viral pe internet

Cei de la Buzzfeed au gasit o imagine cu Dwayne Johnson din perioada anilor '90, in care starul arata usor ridicol. Ce-i drept, acea moda facea pe toata lumea sa arate hilar. Cu blugi cu talie inalta, o bluza pe gat, cu o borseta in jurul taliei si o freza scurta, The Rock arata caraghios si total diferit de imaginea de dur de astazi.

 

Imaginea a devenit viral si a strans zeci de mii de like-uri, insa, chiar daca fanii s-au amuzat copios, aceastia sunt in continuarea innebuniti dupa miscarile de lupta ale actorului.

 

 

In aceasta vara, la finalul lunii iulie, romanii il pot vedea pe Dwayne Johnson in rolul lui Hercule, in super productia Hercules.

 

Imaginile il arata pe The Rock intr-o postura impozanta, de parca s-ar fi nascut pentru acest rol. Fanii au reactionat imediat cand l-au vazut purtand o blana de leu pe cap.


 


Galerie foto


Modifică setările cookies