marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum arata dublura lui Scarlett Johansson din The Avengers: fanii au avut o surpriza

Scarlett Johansson a transformat-o pe Black Widow intr-una dintre cele mai dure eroine de pe marile ecrane. Dar, asa cum era de asteptat, actrita a avut parte si de putin ajutor, mai ales in scenele de actiune.

Cum arata dublura lui Scarlett Johansson din The Avengers: fanii au avut o surpriza

Dublura lui Scarlett Joahnnson din The Avengers face furori pe Instragram, unde a pus mai multe poze cu ea, in costum de baie. Femeia de 37 de ani are o conditie fizica de invidiat, tinand cont si ce meserie are.


Heidi Moneymaker, in varsta de 37 de ani, a jucat-o pe Natasha Romanoff in scenele de actiune, in locul lui Scarlett Johansson, in Iron Man 2 si The Avengers, dar si in Captain America: The Winter Soldier.

 


Heidi Moneymaker s-a pozat la plaja, la mare, in California, in timp ce se afla in vacanta cu prietenele ei. In imagine, apare imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti negri si un sutien roz. Aceasta va reveni pe platourile de filmare pentru urmatoarele cascadorii ale eroinei Black Widow, in "Captain America: Civil War", care se va lansa in 2016.


Heidi a declarat ca s-a inteles foarte bine cu Scarlett Johansson pe platouri si a declarat ca Black Widow este o neinfricata.

 

 

We were flying our #fiercelotus colors yesterday in #hermosabeach

A photo posted by Heidi Moneymaker (@heidimoneymaker) on


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies