marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum arata cei mai mari eroi de actiune la 60 de ani: Arnold, Stallone si Bruce Willis in prima imagine din The Expendables 2

Sunt trecuti de 60 de ani, sunt cei mai mari eroi de actiune ai tuturor timpurilor si sunt pregatiti de o noua explozie de testosteron si energie.

Cum arata cei mai mari eroi de actiune la 60 de ani: Arnold, Stallone si Bruce Willis in prima imagine din The Expendables 2

Sunt starurile care au redefinit filmele de actiune, iar productiile lor adunate (peste 130 la numar) se lauda cu incasari de peste 7 miliarde de dolari ( conform siteul-ui www.the-numbers.com, filmele lui Bruce Willis au avut incasari de 3,2 miliarde de dolari, Arnold Schwarzenegger 1,8 miliarde iar Sylvester Stallone 1,9 miliarde de dolari). 


Filme ca cele din seria Greu de Ucis, Rambo, Terminator (sau Predator) i-au transformat cei mai apreciati actori de actiune, acum sunt pregatiti din nou sa-i duca in delir pe fanii filmelor cu batai.
 

Arnold Schwarzenegger (64 de ani), Sylvester Stallone (65 de ani) si Bruce Willis (56 de ani) sunt in Bulgaria in aceste zile unde filmeaza partea a doua a filmului care ii strange pe cei mai cunoscuti batausi The Expendables 2/Eroi de Sacrificiu 2.

Arnold Schwarzenegger a publicat pe Twitter o poza in care apare alaturi de marii sai rivali din filmele de actiune cu ani in urma - Sylvester Stallone si Bruce Willis: "Inapoi la munca pentru The Expendables 2. Ma distrez de minune cu Bruce si Sly in Bulgaria."

Echipe de luptatori de elita formata din Chuck Norris,  Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Terry Crews, Jet Li. si Liam Hemsworth  va ajunge pe marile ecrane pe 17 august 2012. Filmul este regizat de Simon West. Prima parte a obtinut la nivel mondial incasari de 260 de milioane de dolari.

Eroii de sacrificiu se intorc si de data asta e personal. Dupa ce Tool (Mickey Rourke) este ucis cu brutalitate intr-o misiune, prietenii lui jura razbunare. Nu vor fi insa singurii care vor sa curga sange. Frumoasa fiica a lui Tool, Fiona pleaca si ea sa razbune moartea tatalui ei. Lucrurile se complica atunci cand fata este capturata de un dictator nemilos. Eroii de sacrificiu se aleg cu cea mai grea misiune.




Modifică setările cookies