marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

CSI: Miami, anulat dupa 10 ani de CBS. Cele mai tari replici ale lui Horatio Caine

Fanii si-au luat adio de la Horatio Caine ( David Caruso) si de la miile de glume facute pe seama sa. Postul TV CBS a anuntat ca serialul lansat in 2002 nu se va mai intoarce pe micile ecrane in sezonul urmator, scrie deadline.com

CSI: Miami, anulat dupa 10 ani de CBS. Cele mai tari replici ale lui Horatio Caine

Serialul inspirat din cazurile rezolvate de brigada criminalistica din cadrul politiei din Miami a ajuns la final dupa 10 ani. Cu David Caruso, Emily Procter si Adam Rodriguez in distributie, serialul a castigat 2 premii Emmy in cele 10 sezoane de cand este difuzat. CSI Miami a fost votat drept cel mai popular serial in peste 20 de tari.


CSI Miami este produs de Jerry Bruckheimer si a avut un succes global urias. In SUA, serialul a facut in medie audiente de 16 milioane de telespectatori pe episod, insa in ultimul sezon acestea au scazut. CBS va continua insa sa difuzeze fratele mai mic al serialului, "CSI: New York" inceput in 2004 cu Gary Sinise, Carmine Giovinazzo si Hill Harper.


Cele doua seriale sunt spin-off-uri ale productiei de succes CSI: Crime Scene Investigation, a carei actiune se petrece in Las Vegas. Originalul CSI a ajuns la seria a 12-a, a fost lansat in 2000 iar CBS intentioneaza sa mearga mai departe si cu a 13-a.
 


CSI: Miami a fost creat de Ann Donahue, Carol Mendelsohn si Anthony E. Zuiker. Actorul Don Johnson a fost unul dintre vedetele luata in vizor pentru rolul lui Horatio Caine, insa acesta a ajuns in final la David Caruso. In 2006, CSI Miami a fost numit cel mai popular serial din lume dupa Lost si Desperate Housewives in urma unui studiu de audienta realizat in peste 20 de tari.

Creatorii serialului au recunoscut ca desi tehnicile de investigare a crimelor din show sunt cat se poate de apropiate de realitate, au trisat atunci cand este vorba de timp. Teste care in show dureaza cateva secunde, in viata reala ar dura zile intregi sau chiar saptamani. CSI: Miami este singurul serial din serie care nu a avut nici un actor nominalizat la Oscar in rolurile principale din show.

 


CSI: Miami a revolutionat ultimii 10 ani in televiziunea americana, oferind un stil nou show-urilor despre lumea criminalilor. O popularitate globala de proportii giantice  a transformat CSI: Miami intr-un adevarat fenomen in televiziune. Presa straina vede mai departe de gestul producatorilor, spunand ca anularea showului  este de fapt,  inceputul sfarsitului uneia dintre cele mai de succes francize din istoria televiziunii.


 

David Caruso le-a multumit fanilor pentru sustinere pe Twitter unde a postat o poza cu celebrii sai ochelari cu mesajul: "De ei imi va fi cel mai dor!"


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies