marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christoph Waltz are o privire ucigasa in trailer-ul oficial pentru "Spectre". James Bond stie acum cine este "autorul tuturor suferintelor"

Pana acum, "Spectre", noul film din seria James Bond a dat fanilor doar un teaser pentru un trailer fara subiect si teaser pentru teaser la postere. Din fericire, acum fanii au parte de un trailer "adevarat", oficial.

Christoph Waltz are o privire ucigasa in trailer-ul oficial pentru Spectre . James Bond stie acum cine este autorul tuturor suferintelor

In noul clip il vedem pe James Bond in Mexico City, luptandu-se cu mascati, catarandu-se pe acoperisuri si aruncandu-se in obisnuitele lui curse cu masini.

 

Este al doilea video pe care il vedem de cand a fost anuntat filmul "Spectre" si echipa de filmare, din decembrie 2014. Daniel Craig s-a intors in rolul legendarului agent secret 007, intr-o productie care incearca sa urmeze reteta de succes a lui "Skyfall" - cel mai profitabil nume din istoria cinematografica a lui James Bond, datorita incasarilor masive de 1,1 miliarde de dolari la nivel international.

 

 

Sam Mendes s-a intors in scaunul de regizor, sustinand ca este ultimul film Bond la care lucreaza. El este ajutat - printre altii - de  Christoph Waltz, Ralph Fiennes si Monica Bellucci.

 

In trailer il vedem pe Waltz extrem de calm - el fiind personajul negativ Franz Oberhauser, care il intreaba pe Bond: "Ce ti-a luat asa mult timp?". Tot el se declara "autorul tuturor suferintelor tale".

 

 

O alta vedeta a filmului este starul pe patru roţi al filmului este un Aston Martin DB10 creat special pentru "Spectre", iar in trailer vedem si locurile prin care a umblat Daniel Craig: Mexic, Roma, muntii Austriei..

 

Filmul se va lansa in Romania pe 6 noiembrie 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies