marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cristina Flutur: "Poti alege sa fii liber"

Actrita Cristina Flutur vorbeste intr-un interviu despre rolul ei in filmul Hawaii, care va avea premiera pe 17 noiembrie. Daca mergi la film, PRO CINEMA iti ofera sansa sa castigi o excursie in Hawaii! Detalii pe www.procinema.ro/hawaii.
Cristina Flutur: Poti alege sa fii liber
Cata libertate ti-a dat regizorul?
Foarte multa. Si asta e un lucru pe care il apreciez. Ce mi-a placut a fost ca era tot timpul acolo, cand aveam nevoie de ajutor, cand eram pierduta, cand nu stiam in ce directie merg. Era tot timpul gata sa vorbim, sa explicam, sa-mi aduca ceva nou. Era acolo.
Cu ce provocari a venit acest rol?
Cred ca e prima data cand sunt intr-o poveste de dragoste pe ecran. Nu stiam cum o sa fie. Mi-a placut ca Ioana e asa un personaj, despre care nu stim multe, nu dezvaluie multe si e si dubla. Nu stie exact de ce face anumite lucruri. E un personaj mai misterios. Mi-a placut chestia asta.
Ce mesaj ar trebui sa perceapa oamenii din acest film?
Ca oamenii se indragosteau si inainte de 1989. Ca aveau vieti personale si inainte de 89. Ca poti alege sa fii liber la un moment dat.
Ce iti amintesti din perioada de dinainte de 1989?
E perioada copilariei si atunci totul mi se parea frumos si vesel. Am avut o copilarie fericita. Nu tin minte partea asta gri, problemele. Ai mei nu vorbeau foarte mult despre ele si ma protejau. Tin minte ca ma jucam, ca eram libera, ca alergam desculta la tara. Am amintiri foarte placute.
Defineste Hawaii in trei cuvinte. 
Libertate. Dragoste. Alegere.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.





Modifică setările cookies