marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Creatorul seriei "True Detective" si actorul Robert Downey Jr. vor colabora pentru un nou serial HBO

Creatorul serialului ”Detectivii din California/ True Detective”, Nic Pizzolatto, si actorul Robert Downey Jr., cunoscut pentru filmele ”Omul de otel/ Iron Man” se afla in discutii pentru a colabora la un proiect marca HBO, bazat pe serialul ”Perry Mason”, informeaza Variety, conform News.ro.

Creatorul seriei True Detective si actorul Robert Downey Jr. vor colabora pentru un nou serial HBO

Nic Pizzolatto va scrie scenariul, iar Robert Downey Jr. va face parte din distributia proiectului HBO, care va avea la baza o poveste initial gandita de actor sub forma unui lungmetraj pentru Warner Bros.

 

Pizzolatto, Joe Horacek si Downey Jr., precum si sotia actorului, producatorul Susan Downey, din Team Downey, vor fi producatori executivi.

 

Reprezentanti ai HBO, dar si ai lui Nic Pizzolatto si Robert Downey Jr. au refuzat sa comenteze.

 

Surse ale Variety au spus ca proiectul va fi un serial si ca se afla in pregatire la HBO inca din luna mai.

 

Acest proiect ar marca debutul actorului Robert Downey Jr. intr-un rol principal dintr-un proiect de televiziune. Actorul a mai aparut in serialul de televiziune ”Ally McBeal”, la inceputul anilor 2000.

 

Robert Downey Jr. isi doreste de multa vreme sa faca un proiect ”Perry Mason”, imaginandu-l, initial, ca pe un lungmetraj, pentru Warner Bros., in anul 2011, insa studioul si Team Downey au considerat ca televiziunea este o platforma mai potrivita pentru proiect.

 

 

Serialul “Perry Mason”, cu Raymond Burr in rolul principal, a fost difuzat de CBS in perioada 1957 - 1966.

 

Robert Downey Jr., nascut pe 4 aprilie 1965, este considerat unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale. In ciuda problemelor numeroase din tinerete, marcata de consumul abuziv de droguri si alcool si o condamnare la inchisoare, actorul american s-a remarcat in filme precum ”Nascuti asasini/ Natural Born Killers”, ”Chaplin”, ”Gothika”, ”Furtuna tropicala/ Tropic Thunder” si cele doua lungmetraje din franciza ”Sherlock Holmes”, regizate de Guy Ritchie.

 

In ultimii ani, starul hollywoodian a interpretat rolul Tony Stark in filmele din foarte profitabilele francize ”Iron Man” si ”The Avengers”, inspirate din universul benzilor desenate Marvel. Din 2012 pana in 2015 inclusiv, Robert Downey Jr., nominalizat de doua ori la Oscar, a ocupat primul loc in topul Forbes al celor mai bine platiti actori de la Hollywood.


Galerie foto


Modifică setările cookies