marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Comic-Con 2014: cele mai frumoase imagini si cele mai noi stiri de la evenimentul pe care toti cinefilii il asteapta

Intre 24-27 iulie, zeci de mii de fani din intreaga lume sunt prezenti la Comic-Con 2014, in San Diego. Timp de 4 zile, spectatorii se vor delecta cu panel-uri interesante, lansari de trailere si noi fotografii din cele mai asteptate filme

Comic-Con 2014: cele mai frumoase imagini si cele mai noi stiri de la evenimentul pe care toti cinefilii il asteapta

GALERIE FOTO Vez aici imagini spectaculoase de la Comic-Con, San Diego, 2014

 

 

Ziua 1: Prima zi a debutat in forta la Comic-Con, unde in Hall H, pavilionul central unde au loc cele mai populare paneluri, printre care cele de la Paramount. Ieri, fanii veniti sa isi vada filmele si starurile preferate. In prima zi, fanii norocosi au avut ocazia sa vada un nou trailer, lansat in premiera la Comic-Con, pentru Interstellar, filmul mult asteptat al regizorului Christopher Nolan. Acesta, impreuna cu Matthew McConaughey au fost prezenti pentru prima data la o editie de Comic-Con,dar ambii au declarat ca sunt incantati si uimiti de pasiunea fanilor care vin aici.

 

Megan Fox a atras toate privirile la conferinta pentru Teenage Mutant Ninja Turtles, unde a dezvaluit ca in viata reala este o singuratica si ca nu prea are prieteni, dar este multumita de stilul ei de viata. Ea mai spus ca intre personajul ei si testoasele ninja se formeaza o conexiune emotionala speciale, in special cu Michelangelo. Megan a mai spus ca el era favoritul ei dintre toate personajele.

 

Benedict Cumberbatch a reusit sa aduca umorul la Comic-Con, acolo unde a prezentat urmatorul sau film, animatia The Penguins of Madagascar. Acesta a glumit ca pentru a intra in pielea personajului sau, un lup, a urmarit atent viata reala a lupilor. Insa momentul culminant a fost cel in care s-a pozat alaturi de un o mascota pinguin, spre deliciul fanilor care s-au inghesuit sa-l surprinda in fotografii.

 

Unul dintre cele mai tari momente ale zilei a fost reuniunea dintre primul Batman si primul Robin, adica actorii Adam West si Burt Ward. Cei doi au jucat timp de 3 sezoane in serialul cunoscut din anii '60.  Adam West are acum 85 de ani si Burt Ward 69 de ani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Modifică setările cookies