marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Comedie la nivel inalt. Serialul "Anticamera", cu Florin Calinescu, de luni pana joi, la PRO CINEMA

De luni pana joi, la PRO CINEMA, dupa miezul noptii, puteti urmari serialul de comedie "Anticamera", cu Florin Calinescu.

Comedie la nivel inalt. Serialul Anticamera , cu Florin Calinescu, de luni pana joi, la PRO CINEMA

“Anticamera” este un serial de fictiune cu personaje dintre cele mai savuroase si cu inepuizabile intrigi de culise. Florin Calinescu poate fi vazut intr-o forma de zile mari, intr-un rol cat se poate de incitant, acela de presedinte.

 


Presedintele Boerescu incearca sa iasa din cele mai surprinzatoare situatii, sa urzeasca cele mai diabolice si amuzante planuri si sa ia cele mai potrivite decizii. Oamenii presedintelui sunt oameni devotati care stiu ca daca-i stau in preajma au si ei ceva de castigat: putere si faima. Alex Popa (interpretat de Dragos Stemate) este doar unul dintre ei. Prim-consilierul presedintelui este in fond, un profesionist cinic, dar cu scrupule.

 

 

 


Tot un apropiat al presedintelui este si aghiotantul Haralambie (interpretat de Haralambie Gromosteanu), sau mai exact bodyguardul acestuia care vegheaza in permanenta ca orice nevoie personala a presedintelui sa fie cit mai urgent si pe deplin satisfacuta.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies