marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Colin Firth se transforma in vampir!

Dupa ce s-a vazut cu Oscarul in mana (pentru “Cel mai bun actor” de anul acesta), Colin Firth lasa in spate rolul regelui balbait si urmeaza trendul: in urmatorul sau film va interpreta un vampir!

Colin Firth se transforma in vampir!

articole relationate

Fright Night

Fright Night

Bazat pe legendele cu Dracula, scenariul filmul “Stoker” va fi realizat de frumuselul din “Prison Break”, Wentworth Miller. Povestea le va mai aduce alaturi de Firth pe Nicole Kidman si pe Mia Wasikowska, blondina din “Alice in Wonderland”.

Regia ii va apartine asiaticului Chan-Wook, acesta fiind de fapt primul sau proiect realizat in limba engleza. Chiar daca titlul filmului este inspirat dupa Bram Stoker, autorul romanului “Dracula”, abordarea subiectului va fi una inedita. Suntem anuntati de pe acum sa nu ne asteptam neaparat la dinti ascutiti sau manjiti de sange, ci mai degraba la o privire metaforica asupra creaturilor noptii.

Nu este o poveste cu vampiri. Cel putin nu despre acei vampiri cu dinti si cu o dorinta nestavilita de a suge sange. Este un thriller despre un individ-pradator ce atenteaza la inocenta”, a declarat Miller pentru Yahoo.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies